Eindejaarsakties met waardebon

December is de laatste in de rij en met Sinterklaas, Kerst en Eindejaar is het volop cadeautijd. Niet altijd makkelijk en sommige belanden al heel snel op tweedehands en andere verkooppunten.

Toyota Willems

Toyota is bijna aan het einde van 50 jaar aanwezigheid in België. Volgend weekend 2.3 en 4 december wordt de Cross-over, de nieuwe C-HR voorgesteld. Het is een SUV coupé.

Toyota C-HR garage Willems Lokeren

Toyota is natuurlijk ook bekend van de vele hybridenversies om zuiniger en milieuvriendelijk te rijden. Op sommige modellen krijg je tot 4.900 euro korting. Tot eind december komt daar nog een korting bovenop. Meer informatie www.garage-willems-toyota.be in Eksaarde en Hamme.

Sleeplife

Eindejaarsaktie Sleeplife Oostakker

Lig je wakker nu je nog een pakje moet kiezen voor partner, vrienden of familie? Cadeautips en geschenken om van te dromen vind je ongetwijfeld bij Sleeplife. Kussens, dekens en slaapkledij vind je bij Sleeplife in Oostakker. Bovendien krijg je tot en met 31 december 25 euro korting bij aankoop van minimum 125 euro. Print de bon en neem hem mee en zo geniet je ook van deze actie.

Eindejaarsaktie Sleeplife Oostakker

De Lozen Boer Brunch

Op 18 december 2016 kun je er genieten van een luxe ontbijt/brunch met brioches, yoghurt, platte kaas, fruit, vlees, vis en kaas. Ook oesters, ontbijtgranen, eierbereidingen vers uit de keuken, … komen op tafel. Warme dranken en fruitsap zijn eveneens inbegrepen net als 1 glas schuimwijn. Je betaalt 50 euro per persoon. Je wordt verwacht tussen 9.30 en 10 uur en je kunt samen genieten tot 12.30-13 uur. Reserveren via mail info@delozenboer.be of 09 355 54 91.

Voor wie meer aan vastgoed, huren, verbouwen denkt kan zeker en vast terecht bij onze andere partners. www.belisol.be voor ramen, deuren, garagepoorten – www.dekoning.be voor bouw- en andere leningen of verzekeringen. Bij www.immomarceveraert.be heb je een ruim aanbod verhuur en verkoop van huizen, appartementen en villa’s.

 

Scroll naar boven