Keukens en interieur in totaalconcept

Jean Marie
0 reactie(s)
Augustijns Keukens Interieur

Onlangs opende Augustijns Keukens & Interieur een derde vestiging langs de Antwerpsesteenweg in Lochristi. Wij maakten kennis met een totaalconcept voor binnenshuis.

Het is veel meer dan keukens. Met meer dan 50 jaar ervaring is Augustijns Keukens specialist in creatieve, degelijke en prijsbewuste keukens, badmeubels, dressings en alle maatwerk.

In 1954 startte Jan Augustijns als zelfstandig meubelmaker een artisanaal houtverwerkend atelier in Wuustwezel, dat hij uitbouwde tot een keukenzaak. Hij was de trotse stichter van deze firma en van het Volkskundemuseum. Hij overleed in maart 2016.

Augustijns Keukens & Interieur werd snel bekend voor zijn degelijk vakmanschap. In de loop der jaren breidde de familiezaak uit. Met de tweede generatie verhuisde het atelier naar de Kalmthoutsesteenweg in Wuustwezel, waar er intussen 12.000m² fabricageruimte wordt benut. Bij het atelier werd in 2003 een moderne, hedendaagse toonzaal gebouwd.

Om een nog groter publiek te kunnen bereiken werd in maart 2008 een toonzaal geopend in Aartselaar en werd gestart met A-solids, een eigen productielijn voor de verwerking van Corian. Zo wordt alles in eigen atelier gemaakt en ook de plaatsing gebeurt door hun personeel.

Keukens

De functie van de keuken is in de loop der jaren sterk gewijzigd. Vandaag is het de centrale plaats in elke woning waar geleefd en gewerkt wordt. Zij zetten uw specifieke wensen naar kleur, vorm en materiaal om in een keukenontwerp dat aansluit bij uw levensstijl.

Dressings, wandkasten, tv-meubels, winkelinrichting, bureaus…

Hun maatkasten zijn aangepast aan alle afmetingen van uw ruimte. Zij zorgen voor een ontwerp met passend materiaal en kleurgebruik. Ook de badkamer moet passen bij uw persoonlijkheid en smaak.

Corian

Met A-solids is Augustijns Keukens officieel verwerker van Corian® en opgenomen in het quality netwerk van producent Dupont. Dit solid surface is een massief, niet-poreus en in de massa gekleurd plaatmateriaal. Door de naadloze verwerking en het uitgebreide kleurengamma biedt Corian een ruime mogelijkheid aan toepassingen voor een hedendaags interieur.

Bij Augustijns Keukens & Interieur kan u terecht voor al uw realisaties in dit functionele en duurzame materiaal: badkamermeubels, doucheruimtes, keukentabletten, zitmeubels,… Ook Corian wasbakken worden naadloos in het tablet ingewerkt tot één doorlopend geheel. Het materiaal is geschikt voor elk keukentype, waarin uitstraling en hygiëne troef zijn.

Meer informatie? www.augustijnskeukens.be 

Bezoek hen op de BIS beurs te Gent! Hal 6 – stand 6124

Zij verwelkomen u graag in de toonzalen van Wuustwezel, Aartselaar of Lochristi.