Cultuur

Bennie
4 reactie(s)
Tuindagen Paddenstoelen

© Bennie Vanderpiete

“Paddenstoelen” was – ondanks het wisselvallige weer - terug een erg mooie editie van de Tuindagen. Zoals steeds een prima organisatie en nieuwe exposanten en concepten creëerden een meerwaarde. “Hauts -de-France” is gastregio – en thema - in de lente van 2018.

Bennie
1 reactie(s)

Gisteren gingen de 58ste Tuindagen van Beervelde van start met als centraal thema “Paddenstoelen”. Een mooi – maar niet zo gemakkelijk – onderwerp. Ondanks de regen een behoorlijke opkomst. Ook vandaag en morgen zondag kan u in het Park van Beervelde duizenden paddenstoelen bewonderen in alle formaten. 

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Tegenwind Caermersklooster

© Evarist

Het kan en mag, en dit in het Caermersklooster waar de pakkende tentoonstelling ‘Tegenwind – Armoede in België sinds 1800’ loopt.

Bennie
0 reactie(s)
Na mooie Lodejardin, op naar Lodejo afbraakweekend

Eerder deze week sloot Lodejardin de deuren met een spetterend optreden van Bluesy Muloosy. De volgende (grote) activiteit van JH Lodejo is het afbraakweekend – met reünie - op 15,16 en 17 september. Daarvoor is de kaartenverkoop ondertussen gestart. Er worden nog vrijwilligers gezocht om mee te helpen.

Bennie
0 reactie(s)
The Garnets in Zaffelare

© Bennie Vanderpiete

Waren de Zaffelaarse Belevenissen van 2016 reeds memorabel, deze editie schreef geschiedenis. Het feestcomité overtreft zich elk jaar weer. Het resultaat is een steeds groeiend aantal bezoekers.

Jean Marie
0 reactie(s)
ambachtelijk weekend Lochristi

Dit weekend organiseert Toerisme Waasland het Ambachtelijk Weekend. In het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen en in Lochristi natuurlijk ook, kun je het werk van 350 ambachtslui, kunstenaars en creatieve geesten genieten.

Bennie
2 reactie(s)
Thierry Van Hecke laat “The Garnets” nog één keer herleven!

© Bennie Vanderpiete

Vrijdag gaan de Zaffelaarse Belevenissen van start. Dit jaar op zondag met kleppers als Laura Tesoro en Niels Destadsbader. Maar het hoogtepunt volgt ongetwijfeld op maandag. Het allerlaatste reünie-concert van “The Garnets”. Lochristinaar.com sprak met Thierry Van Hecke, de man die dit huzarenstukje volbracht.

Bennie
0 reactie(s)
“A World of Comedy” – Zaffelaarse belevenissen

Van 18 tot en met 21 augustus is het terug Zaffelare kermis. Dat zijn niet enkel schietkramen, botsauto’s en suikerspinnen maar ook 4 dagen Zaffelaarse Belevenissen. Thierry Van Hecke en zijn team zorgden opnieuw voor een erg mooi en gevarieerd programma. Lochristinaar mag 5 duovrijkaarten weggeven voor de comedy night.

Jean Marie
0 reactie(s)
Xeado Live Band optredens

© JMDB

De live band zit niet stil en brengt op verschillende locaties binnen en buiten Lochristi de komende weken diverse concerten. Ze starten in Beervelde.

Jean Marie
0 reactie(s)
OCMW Lochristi

© JMDB

Albasten huwelijk, Va is koning in het Woonzorgcentrum en Mercy Ships.

Pagina's

Subscribe to RSS - Cultuur