Footfestival voor meisjes

 
zaterdag, 17 augustus, 2019 -
13:00 tot 19:30
Sportcomplex Bosdreef, Bosdreef 57, 9080 Lochristi

Footfestivals zijn ludieke voetbalspelletjes en technische circuits, maar ook penatlyshoots en kleine wedstrijden. Footfestivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer.... en dat enkel met andere meisjes!

Een footfestival is gratis. Je hoeft enkel vooraf in te schrijven via https://www.voetbalvlaanderen.be/inschrijving-clubfootfestival-voor-meisjes.

Het doel is om het meisjesvoetbal te promoten bij meisjes die wel of niet aangesloten zijn bij een club. SK Lochristi heeft een heel programma gemaakt om er een leuke namiddag van te maken.

Er komen drie speelsters van de KAA Gent Ladies en de Red Flames, Elena Dhont uit Zaffelare en Marie Minnaert en Nicky Van Den Abbeele, langs om de deelneemsters een hart onder de riem te steken. Ze zullen beschikbaar zijn voor een fotoshoot en daarna de wedstrijden aftrappen tussen de KAA Gent Ladies en de PU12, PU13 en PU15 van SK Lochristi.

Het Kunstgrasproject is ook nooit veraf uiteraard. Tijdens het footfestival is er een tombola voor een truitje van t-shirt van Manchester City gesigneerd door Tessa Wullaert. De wedstrijdballen worden gesigneerd door de aanwezige Ref Flames en zullen worden verloot onder de aanwezige toeschouwers. Het gesigneerd truitje van de drie aanwezige Red Flames zal samen met een truitje van truitje van Heleen Jacques, speelster bij Fiorentia (Italië) en de Red Flames, zullen later nog worden verkocht ten voordele van het Kunstgrasproject SKLO.