Hijfte Kermis 2017

 
vrijdag, 1 september, 2017 - 17:00 tot maandag, 4 september, 2017 - 00:00
feestweide Hijfte (naast Hijfte kerk)

Morgen starten de Lokerse Feesten. Nadien is er nog Zaffelare kermis en ergens ten velde in Kiewit is er ook nog Pukkelpop. Hoog tijd dus om ons op te maken voor Hijfte kermis dat dit jaar van start gaat op vrijdag 1 september.

We starten vrijdag om 17 uur met het gratis kinderuurtje op de kindermolen. Nadien komt Clown Tyno de tent terug onveilig maken met zijn fantastische show gevolgd door DJ Kidibul die de kids zal laten dansen tot 21 uur. Voor alle kinderen en brave mama's zijn er ook gratis pannenkoeken. Om 21 uur volgt dan de tweede editie van ons boeren -en boerinnenbal 'marginal' met DJ Rodenbach die misschien ook nog zijn goede vriend van Brugge, 'den Zot' zal meebrengen.

Voor de papa's hebben we Export, Karmeliet, Rodenbach, La Chouffe, Brugse Zot van 't Vat, Westmalle en Jupiler Zero voorzien. Voor de mama's hebben we Cava en cola zero. Voor de best verklede marginale boeren en boerinnen voorzien we een verrassing.

Zaterdag om 14 uur voorzien we terug een gezinsfietstocht. Er is een rit voorzien van 15 km voor de jongsten en een rit van 35 km voor de rest.

Zondag om 18 uur na het bumperballtornooi van de klj en de rommelmarkt van het feestcomite krijgen we nog een spetterend optreden van Taxi Lane gevolgd door een fuif tot 24 uur van DJ Rodenbach.

De andere activiteiten van de klj en het feestcomite vind je ook nog op de flyer en de kermisaffiche terug.