Jaarlijkse Pumpkin Patch

 
zondag, 17 oktober, 2021 -
10:00 tot 18:00
Gent Glas, Cultuur- of ontmoetingscentrum, Huidevetterken 24, Gent

Registreer voor uw GRATIS ticket en breng het op de dag mee om deel te nemen aan onze exclusieve prijstrekking voor tickethouders voor een herfstgoodie!!
Aanmelden via https://www.eventbrite.co.uk/e/pumpkin-patch-tickets-184233486317

Dit jaar transformeert Gent Glas de buitenkant van de Nieuwland-site in een herfstfantasielandschap met unieke, handgemaakte glazen pompoenen gemaakt door de opkomende glaskunstenaars uit ons stageprogramma. Tijdens dit evenement zullen we live demonstraties van glasblazen in de buitenlucht organiseren, een live 'get it while it's hot'-veiling en pompoengerelateerd eten en drinken. Tijdens de 'get it while it's hot'-veiling zullen we in realtime de stukken veilen die van heet glas zijn gemaakt, wat een geweldige kans biedt om elk van de artiesten individueel te ondersteunen. Het grootste deel van het evenement zal buiten plaatsvinden, waarbij eten en drinken wordt geserveerd in ons handgemaakte glaswerk.

10 uur – deuren open en pompoenen zijn de hele dag verkrijgbaar

10 uur – Pompoenen zijn beschikbaar! De hele dag live demonstraties van glasblazen en de 'Get It While It's Hot'-veiling loopt de hele dag door
11 – Pompoen snijden voor jongeren begint (eindigt 15.30 uur)
12 – Pompoentraktaties zijn beschikbaar voor het publiek
16 – Speciale glasblaasprestaties door de leerlingen met behulp van de uitgesneden pompoenen
17.45 – het winnende lot is getrokken
18 uur – evenement sluit