Officiële opening nieuwe wandellus “Honden welkom” - Heidebos - Inschrijven verplicht

 
zondag, 5 december, 2021 -
10:00 tot 12:00
Hondenschool Dog’s Dream, Hoogstraat 2, 9185 Wachtebeke

Op verzoek van heel wat hondenliefhebbers kregen wij de vraag een extra wandellus uit te tekenen voor bezoekers met een hond. Eerder waren honden aangelijnd enkel op de gele wandeling toegestaan.
Begin 2021 hebben wij vanaf parking 2 – kant Wachtebeke Heidebos - een nieuwe wandellus gecreëerd waar het toegelaten is om met een aangelijnde hond te wandelen. Deze wandeling is gemarkeerd met blauwe en oranje bordjes. De twee lussen van elk iets meer dan 2 km kunnen makkelijk samen worden uitgevoerd.
Door de coronapandemie kende het officieel inwandelen helaas een vertraging. Daarom zal op zondagvoormiddag 5 december de officiële inwandeling doorgaan in samenwerking met de hondenschool "Dog’s dream*" te Wachtebeke, vanwaar de wandeling start.
Iedereen is welkom met of zonder hond op deze wandeling van ca. 5 km. Aansluitend kan er in het lokaal van Dog’s Dream een drankje genuttigd worden.

Inschrijven doe je op www.natuurpunt.be/agenda/officiële-opening-nieuwe-wandellus-heidebos-honden-welkom-inschrijven-verplicht-50441

Heel graag tot dan!

*Medeorganisator: www.dogs-dream.com - Contact Dog’s Dream vzw: Gerdy Van der Eecken - gerdy.van.der.eecken@telenet.be