Op rollen met de Kerst

 
vrijdag, 15 december, 2023 - 18:00 tot zondag, 17 december, 2023 - 20:00
Feesttent Hijfte weide tegenover KISP - Verleydonckstraat

Dit jaar organiseren de Hijftese Kerstvrienden voor de eerste maal hun ondertussen alom bekende Hijfte Kerst op een ZATERDAG. Zo kunnen we langer feesten en is iedereen op maandag terug fris en monter.

Jullie zijn allemaal welkom op zaterdag 16 december vanaf 14 uur in onze gezellig verwarmde feesttent.  Aan het succesvolle concept van de voorbije jaren veranderen we niet veel.  Jullie kunnen in de namiddag komen genieten van onze overheerlijke pannenkoeken en Livinus koffie.  Rond 16 uur krijgen we dan het bezoek van de enige echte Kerstman gevolgd door Raf Violi die met zijn kinderdisco show jong en oud aan het dansen zal krijgen. 

Geleidelijk aan zal onze tent omgetoverd worden tot een gezellige Winterbar waar DJ El Baja Roja voor de nodige ambiance zal zorgen.  Jullie hoeven ondertussen ook geen honger te lijden. Dit jaar zullen jullie kunnen genieten van onze super-de-luxe Kerstburgers. 

We willen nogmaals benadrukken dat de opbrengst van ons weekend geschonken wordt aan enkele goede doelen waar Mozaïek Oostakker er één van is. 

Alles gaat door op de feestweide recht tegenover het volwassenonderwijs in de Verleydonckstraat te Hijfte.

Vrijdagavond 15 december om 18 uur organiseren we onze eerste wielerklassieker Hijftese Kerstkoers op rollen.  Hou je van een sportieve uitdaging en wil je je meten met je vrienden in een kolkende wielerarena, duid dan deze vrijdag met stip aan in je agenda! 

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een aparte mannen -en vrouwencompetitie ingericht worden. Ook gemengde duo’s mogen zich inschrijven.   Inschrijven kan enkel via onze website www.hijfte.be.  Ons deelnemersveld is beperkt is tot 16 koppels en de deelnameprijs per koppel is 30 euro. 

Belangrijk om te weten: deelnemen is belangrijker dan winnen!! Het plezier primeert. 

Zondag 17 december sluiten we dan ons feestweekend vanaf 15 uur af met ons darts -en bijlwerptoernooi.  Voor het dartstoernooi is het aantal beperkt tot 32 koppels.  Inschrijven kan via onze website www.hijfte.be of via de leden.  Deelnameprijs per koppel bedraagt 20 euro.
Voor het bijlwerpen kan je de dag zelf inschrijven.