5 jaar FRAU: Feest én opening tweede winkel!

Hadewijch
0 reactie(s)

FRAU, de boetiek in Dorp-West 114, viert feest op zaterdag 11 februari! De winkel bestaat 5 jaar én er opent een tweede winkel in Gent. Reden te meer om te feesten!

Op zaterdag 11 februari is iedereen welkom in de winkel voor FRAU's verjaardagsparty. Eigenares Sarah nodigt iedereen uit om de lente- en zomercollectie te ontdekken in het lekkere gezelschap van een stukje taart en een cocktail. Er worden bovendien cadeaus uitgedeeld! Reden te meer dus om even binnen te springen tussen 10 en 18 uur.

En dat is nog niet alles. Sarah opent weldra een tweede winkel in hartje Gent in de Henegouwenstraat 8. Opnieuw een stijlvolle en kwaliteitsvolle zaak met dameskledij, maar deze keer is de winkel 100% Sarah.

'De zaak is veel kleiner dan die in Lochristi en ik zal er volledig mijn stijl verkopen, die vooral stoer is, ' vertelt ze.

Wanneer deze winkel open gaat?

'We houden een feestelijk openingsweekend van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 februari, telkens tussen 11 en 18.'

Zowel bij FRAU, als in de nieuwe winkel, kan je terecht voor bewuste mode. In de nieuwe winkel is er plaats voor merken als Drykorn, Closed en IRO. Bij FRAU in Lochristi vind je o.a. By Malene Birger, Filippa K, LNAndes, Designers Remix en Nathalie Vleeschouwer.

Nog geen plannen voor dit weekend? U weet waarheen!

http://frau.boutique/homepage