Aurora Borealis Blues

Jean Marie
5 reactie(s)

dscf2577‘ De dichtbundel waarop niemand zit te wachten, zelfs de dichter niet.'
Zo omschrijft Evarist Ganzelever zijn nieuwe uitgave die erg persoonlijk is en ‘het leven beschrijft vanuit een duistere steeg.'

Hij is natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe. Eerdere publicaties werden erg gesmaakt en op 1 november publiceerden we nog een gedicht uit zijn bundel ‘ Over de doden niets dan goed - doodsreutelen voor gevorderden'.
Aanzet was voor zichzelf uitmaken hoever men gaan in empathie en dat blijkt gruwelijk diep en confronterend te zijn, in die mate dat hij er zelf van schrok. De inhoud is ook een beetje surfen op de tijdsgeest, verwijzend naar emo-reeksen en andere zogenaamde realiteitdocumentaires.

""Gelukkig ben ik van nature iemand die kan relativeren. Anders had ik nu een levenslang letsel! Sommigen zullen dit werk beschouwen als therapeutisch geschreven, maar emoties zijn nu eenmaal het instrument waarmee ik werk!"

‘Aurora Borealis Blues' is uiteindelijk sober gebundeld en uitgegeven onder druk van vrienden die vonden dat het niet zo slecht was dit te delen. De beperkte oplage heeft alleen de bedoeling dit niet zo maar op elke straathoek los te laten.

Aurora Borealis Blues (Evarist Ganzelever)
Dagboekfragmenten en gedichten (46 blz.) - realisatie: Blurb
ISBN 978-94-6190-266-5 - 14 euro (inclusief bezorg- of verzendkosten)

Te bestellen via overschrijving op 448-6657601-07 met vermelding "Aurora Borealis Blues".

Meer informatie: 0485 73 8494 - evarist.ganzelever@gmail.com