Avontuur is een attitude - Nieuwe Jeep Cherokee Longitude Plus

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Jeep Cherokee

Bovenstaande reclame gezien op de achterflap van mijn favoriete weekblad. Avontuur, daar sta ik volledig voor open, maar met zo’n advertentie wordt het avontuurlijke hier duidelijk geherdefinieerd. Kan je volgen?

‘Tuurlijk kan je volgen, zelfs wanneer als bijziende je bril zoek mocht zijn, brengt het UConnect Media Center mét navigatiesysteem en display touchscreen 8,4” je feilloos op de door jou ingetikte bestemming.

En ik die dacht dat al eens verloren rijden tot de standaarduitrusting van een belevenis behoorde. De lederen bekleding, inclusief verwarmde voorstoelen, ruikt mijn inziens dan weer naar achterwerken waar geen kampeereelt op staat. Niks voor padvinders! De Automatische Dual-Zone airconditioning is zonder meer zonde van het geld, wanneer avontuur je attitude is. Kan je net zo goed voor je tv blijven zitten om de landschappen langs je heen te zien passeren. En dit ook met een comfortabele temperatuur én zelfs dipsausjes binnen handbereik indien gewenst!

Een stijve nek zal je met de Parksense parkeersensoren achteraan niet overhouden aan Jeeps nieuwste! Altijd handig om ongewenst contact met obstakels te vermijden eens de omniumverzekering is verlopen.

De stuurwielbediening voor audio en cruisecontrol helpen dan weer om de dirigent of deejay in de bestuurder boven te halen tijdens de lege maar constante snelheidsregelingsmomenten. Kortom, ik maak me sterk dat de woordenboekdefinitie van avontuur dringend aan een update toe is: ‘een onderneming waarvan de uitkomst niet bij voorbaat vaststaat.’