Baby it's cold outside: winterwear

Hadewijch
0 reactie(s)

It's been a while ... Tijd voor een mode-update! Laten we even grasduinen door enkele (draagbare) trends die je misschien al in je kast liggen hebt. Winter 2016, here we come! And it better be cold! ;)

De lange rok was deze zomer al helemaal terug. Ook deze winter blijft hij in beeld. Tot over de knie of tot aan de kuiten, het kan allebei. Zijde en fijn katoen wordt ingeruild voor o.a. lederen en wollen exemplaren. Blote benen voor wie dit verdraagt, nylonkousen voor de koukleumen.

Zwart is tijdloos en zit wel in elke collectie, of het nu winter of zomer is. Maar wat wel opvalt is de 'totally black'-look. Van kop tot teen in het zwart gehuld, het kan en mag zeker.

Androgyne looks en boyfriend-jeans kennen we ook al even. Deze winter zet men in op de mannenpakken voor dames. Kostuumbroek (eventueel met wijde broekspijpen) met een blazer erover. Dit kan in alle uitvoeringen:  van de klassieke krijtstreep tot fluweel.

Deze laatste is trouwens ook een trend. We zagen fluwelen vesten, broeken en zelfs jurken.

Zoals elke winter is er voor elk wat wils! En ohja, hét winterkleur is deze keer blauw. Kwestie dat wie dit alles aan zich laat voorbijgaan, onbewust toch nog in de mode kan zijn. Ook al is dat een blauwe pyjama ... :)