Drukke agenda statussymbool?

Jean Marie
0 reactie(s)

Een volle agenda is het nieuwe statussymbool, volgens de Amerikaanse socioloog John Robinson. Hij beweert dat we nog nooit zo veel vrije tijd hebben gehad maar dat het vooral goed staat met een overvolle agenda te kunnen zwaaien.

“ Als je geen tijd te kort komt, dan klopt er blijkbaar iets niet. Dan ben je niet succesvol of interessant. Gewoon niks doen, lukt ons niet. “

Wie naast het gras maaien - het tuinonderhoud op zaterdag, het bezoekje aan het recyclagepark of het tuincentrum, de car wash, de eventuele barbecue met vrienden, de muziek- en dansles van de kids, de jeugdbeweging of club, het taxi zijn voor zij die nog geen rijbewijs hebben, nog even tijd over heeft, zodat hij maandag vol energie weer aan de slag kan, moet misschien eens de agenda van Lochristinaar raadplegen?

Er staat een scampifestijn bij VKN Beervelde op het programma, Risjaar de Sjansaar speelt ook mee, de Familie Opendeur Zelfverdediging is misschien weer een andere mogelijkheid naast Fabriek A Brak in Zeveneken of de Boomplantactie van de Gezinsbond in Zaffelare?

Op zondag 16 maart van 14-17 uur opendeurt het OCMW. Het is 'De Dag van de Zorg' en je kunt het WZC bezoeken, de assistentiewoningen 'Hof van Lo' en de jobbeurs.

We wensen u vooral een zonovergoten weekend zonder fijn stof te doen opwaaien. Geniet!

Meer informatie: www.lochristinaar.com/nieuws/lochristi-kort-4 - www.lochristinaar.com/agenda