Een kunstkerstboom is als een dildo

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Een kunstkerstboom is als een dildo

© Evarist

Beiden zijn waarschijnlijk Made in China. Met dat verschil dat zo’n kerstboom een seizoenartikel is en een dildo op het even welk tijdstip van het jaar over de toonbank schuift!

Toch zijn er nog meer gelijkenissen dan men op een ‘eerste gezicht’ zou denken. Alle twee zijn artificieel en geven de illusie gestalte. En daar blijft het niet bij. Een klein vergelijk bij twee willekeurig gekozen zaken om dit duidelijk te maken.

Doe-het-zelfzaak Brico prijst zijn plastieken kerstbomen als volgt aan: De Central Park groene kunstmatige kerstboom 'Cashmere' zal u helpen een feestelijke sfeer en magie in uw huis te creëren. De esthetische weergave van deze boom is vergelijkbaar met een natuurlijke boom. Het is herbruikbaar dus het staat u toe om geld te besparen en uw huis blijft schoon. Deze feestelijke boom is 180 cm hoog.

De genotswinkel Pabo dan: Dong Translucence 7,5" van CEN is een dong met een lengte van 18 cm en een doorsnede van 3 cm, een lekkere jongen dus! Hij is voorzien van een real life eikel met teruggetrokken voorhuid en een bewerkte schacht. Superflexibel & dwingend hard tegelijk. Met de Translucence 7,5” dong maak je van je solospel of jullie seksspel een nieuw avontuur. Geniet ervan!

Betrokken handelszaken hebben materiaal voor ieders beurs in huis. 180 of 18 cm plezier dat nauwelijks moet onderdoen voor het natuurlijke. Herbruikbaar, waardoor er geld te besparen valt. Gegarandeerd een feestelijk gevoel. Beide artikels zijn exclusief ballen! Genieten blijft de boodschap!