Joepla

Drie zalige zomerweken zijn voorbij gevlogen in het Dwelfenwoud. Superleuke weken waren het. Zowel kinderen als animatoren genoten met volle teugen van het zomergevoel met brede glimlachen als gevolg.

Joepla’s ponykamp 1 en Joepla’s paardenkamp 1 ging vorige week maandag van start met 46 deelnemers. Deelnemers vertoefden in de voormiddag op de Kouter Ranch in Melle, in de namiddag kwamen ze ravotten op het speelplein. Op vrijdag ging ik richting Melle.Stond versteld. Ik zag kinderen het spel “1, 2, 3, piano” spelen van op een pony, sommigen stapten van hun pony met een achterwaartse koprol en nog anderen stonden recht op het zadel om dan van hun pony te springen. Geweldig!

Joepla Poney

Op dinsdagavond organiseerden we onze zomerse kinderfuif. Er kwamen 140 kinderen feesten als de beesten op de beste kinderhits.Traditioneel zagen we meer kinderen bij de randanimatie dan op de dansvloer. Dat vonden we uiteraard zeer oké. “Als ze zich maar amuseren”, dachten we.

Op donderdag gingen 32 kleuters richting Harry Malter. Ze genoten er van een treinritje en enkele attracties. Ze sloten het bezoek af met een leuke circusvoorstelling. En en en … ze kregen ter plekke een ijsje! Meer moet dat niet zijn!

Joepla Harry Malter

Eveneens op donderdag gingen 73 kinderen richting Bellewaerde voor een dag vol plezier. Iedereen kan zich voorstellen dat die uitstap een schot in de roos was.

Joepla Bellewaerde

De kinderaantallen klommen de voorbije week naar een hoogtepunt. Tijdens de derde zomerweek tellen we steeds het grootste aantal kinderen en dat was de voorbije week niet anders. Met 387 kinderen op dinsdag vestigden we het voorlopige record van zomer 2015. Daarmee komen we niet in de buurt van het grootste aantal kinderen ooit. Dat vestigden we tijdens zomer 2014, met een aantal van 448 kinderen. Dat record verbreken hoeft niet voor ons.

De komende week staat Joepla’s voetbalkamp op de agenda. Daaraan nemen 50 kinderen deel en dat betekent dat het volzet is. Ook Joepla’s clipdance kamp en Joepla’s breakdance kamp staan op het programma. Daaraan nemen 40 kinderen deel.

Voor Joepla’s showbizzkamp, dat 27 juli start en het circuskamp, dat 3 augustus start, staan er nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan via www.lochristi.be/activiteiten.

Donderdag 23 juli trekken we met de kleuters richting Familiepark De Sierk, met de middengroepers (6-12j) richting Technopolis en met de tieners richting Indoor Karting Antwerpen.

Kinderen die op donderdag liever niet meegaan op uitstap, kunnen kiezen voor ‘klein plein’, speelplein met iets minder animatoren en daardoor iets minder activiteiten. Voor elk wat wils, hier op het speelplein. Fun gegarandeerd!

Wil je ook eens een kijkje komen nemen op het speelplein? Alle kinderen zijn hier welkom! Vergeet niet op voorhand een login aan te maken voor je kind(eren), via www.lochristi.be/activiteiten

Meer informatie? www.speelpleinjoepla.be

 

Scroll naar boven