Music on Sundays: Steve Martin en Edie Brickell - Won't go back

Hadewijch
1 reactie(s)

Begin november veranderde mijn leven van het ene moment op het andere. Ik werd moeder van een dochter, Edie (uitgesprokan als ee-die). Deze naam zag ik enkele maanden geleden ergens opduiken op het internet en ik vond de Vlaams uitgesproken versie meteen vrouwelijk en toch nog stoer.

We keken op verschillende sites en in België zijn er de afgelopen tien jaar geen meisjes geboren met deze naam!  Edie is dus een vrij unieke naam in onze contreien. Maar toeval of niet, toen we net thuis kwamen van het ziekenhuis en even aan het zappen waar op de televisie, zagen we in een Amerikaanse talkshow dit optreden van acteur Steve Martin en zangeres Edie Brickell. Het toeval kon niet groter zijn. Toen bleek dat het ook nog eens een mooi liedje was, besloot ik om het te kiezen voor deze Music on Sundays.

Geen liedje dus over babyblues, luiers en borstvoeding, maar wel eentje van een naamgenoot van mijn kleine dochtertje. Fijne zondag, allen!