Music on Sundays: Tomorrowland 2013

"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery. Tomorrowland." Dit is het motto van dancefestival Tomorrowland.

De eerste editie was in 2005 en om hun tienjarig bestaan te vieren, organiseren ze het festival voor het eerst tijdens twee weekends. Het eerste weekend is 18, 19 en 20 juli en het tweede weekend, 25, 26 en 27 juli. Twee keer dus dat domein De Schorre in Boom omgetoverd wordt tot een magisch sprookjesland.

De ticketverkoop voor de Belgen was gisterenvoormiddag en op anderhalf uur gingen 180.000 tickets de deur uit. Volgend weekend gaat de voorverkoop door van nog eens 180.000 tickets, bestemd voor andere landen.

Tomorrowland is een dancefestival en krijgt bezoek van de beste dj's ter wereld: Hardwell, Avicii, Axwell, Armin Van Buuren, Tiësto, Afrojack, David Guetta, Steve Aoki en zo meer. Maar ook huisdj's én Belgen, Dimitri Vegas en Like Mike en de jonge Netsky, zullen niet ontbreken.

Sinds vorig jaar is er ook Tomorrowworld. Een gelijkaardig festival, maar dan in de VS.

Om al wat in de sfeer te komen, koos ik vandaag voor de aftermovie van de vorige editie. De opener van deze video kent u ongetwijfeld: Avicii, Don't wake me up. Enjoy!

Scroll naar boven