Music on Sundays: “TWICE” Lavito & Gian More

Bennie
0 reactie(s)
Music on Sundays Lochristinaar Lavito + Gian More

© Tekst & Foto Bennie Vanderpiete

Music on Sundays: “TWICE” Lavito & Gian More

In een eerdere bijdrage – op 13 februari van dit jaar – stelden we u Lavito & Gian More al voor. Muzikaal talent uit Lochristi. Ze hadden toen net hun 2de song - “Fairy Tale” - uit. Sindsdien brachten ze nog “Taste” en “Miles away”. Recent lanceerden ze hun 5de nummer “Twice”. Terug een erg mooie song met een ondertoon van trouw en respect.

“Twice gaat simpelweg over het feit dat je met iemand een relatie kan hebben en toch andere mensen kan ontmoeten waarvan je denkt "hey dit zou iets kunnen worden".
De verleiding kan groot zijn maar als je iemand echt graag ziet ga je daar niet op in en dat zegt het nummer uiteindelijk ook. De slotzin "So we hold it down like that" betekent dat we niet ingaan op die verleiding”
aldus David Van der Heyden (Lavito)

Ook deze clip werd terug gefilmd in, en rond Gent. Je herkent onder meer de Gentse haven en de Ghelamco Arena De 2 jongedames die meespelen in de clip - Lucie Mécène en Amaana Vandenberghe – zijn kennissen van Lavito & Gian More.
 

Mathias Lambrecht stond in voor de productie van de clip. En dat is een naam die u best mag onthouden. Mathias kwam een jaar geleden in het nieuws met de beelden die hij schoot van naaktmodel Marisa Papen. Naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Israël maakten ze de ophefmakende fotoreeks “Road to Liberation”. Marisa poseerde toen naakt aan de de klaagmuur in Jersulaem, hangend aan een vlaggenmast met de Israelische vlag, de Dode Zee enz.

Lavito en Gian More zullen vanaf augustus ook starten met optredens. Er zijn nog geen data maar deze volgen en zullen binnenkort gepubliceerd worden op de sociale media.

Wie meer wil weten over Lavito en Gian More verwijzen we nar ons artikel van eerder dit jaar https://lochristinaar.com/nieuws/lavito-gian-more-–-loots-muzikaal-talent

Maar nu eerst genieten van genieten van “Twice”.