SCULPTOUR 2013 - INVOLVEMENT

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)

Elk jaar strijken een dertigtal binnen- en buitenlandse kunstenaars neer op de flank van de getuigenheuvel, de 3,5 ha grote landschapstuin van galerij Beukenhof in Kluisbergen.

Zowel natuurliefhebbers – de tuin bevat zowat alle typische landschapselementen die de Vlaamse Ardennen te bieden heeft – als de kunstliefhebbers komen hier aan hun trekken.
Hedendaagse kunst geïntegreerd in het landschap, een ruimtelijke evenwichtsoefening die maakt dat het geheel erg organisch aanvoelt.
Achter iedere bocht of kronkel wacht de bezoeker een nieuwe verbazing, is het geen rietveldje of holle weg dan is het de gevarieerde samenstelling van de kunstwerken die verwondering opwekken.
Naast dit mooi promenadeaanbod is er nog de galerij die in maandelijks wisselende tentoonstellingen werk van diverse kunstenaars toont.
En voor wie maar niet genoeg kan krijgen van het zicht op de aanpalende beukenbossen, het regionaal landschap Vlaamse Ardennen en van de Noord-Henehouwse heuvelstreek, die kan in alle rust neerstrijken op het Beukenhof-terras waar men al deze impressies in het gezelschap van een streekbiertje rustig kan laten bezinken.
Wij deden het alvast!

BEUKENHOF-PHOENIX GALLERIES
Ronde Van Vlaanderenstraat 9 - 11
B-9690 Kluisbergen
Tel: 055 388 387
Fax: 055 387 986
E-mail: info@beukenhof.com
http://www.beukenhof.com 

 

Open van 2 mei tot en met 22 september 2013
Zaterdag, zondag en feestdagen van 14 tot 19 uur en na afspraak.
Toegang: € 5,00 - kinderen tot 10 jaar gratis - groepen vanaf 12 personen: € 4,00 pp