Sporten met H&M

Ondertussen is het al een vertrouwd gezicht langs de Antwerpsesteenweg in Lochristi: de vestiging van modeketen H&M. Wie al een kijkje nam in de winkel of vertrouwd is met het concept, weet dat er heel wat modieuze kledij te koop is, waaronder ook sportieve stukken.

Vroeger beperkte die sportieve kledij zich een beetje tot vrij gewone joggings, maar je kan er sinds enkele jaren ook leuke loop- en fitnesskledij kopen. Mijn loopbroek komt van daar en is trouwens een echte aanrader.

Vorig jaar, begin december, maakte H&M bekend dat ze hun huidige sportlijn serieus zullen uitbreiden. Ze spelen hiermee o.a. in op de Olympische Winterspelen van 2014. H&M Sport ligt in de loop van januari in de rekken.

H&M is van oorsprong Zweeds en het Zweedse olympisch team zal alvast naar de Spelen trekken in kledij van de sportlijn, die ze trouwens mee ontwierpen.

Dat H&M de sportlijn in januari lanceert lijkt me trouwens geen toeval. Tijdens de eerste maand van het jaar pieken de inschrijvingen in sportcentra altijd, iedereen maakt dan immers zijn voornemens waar! Hup Hup naar H&M … en dan misschien naar Catalpa? 😉

Scroll naar boven