Vlaanderen “Feest” met Stan Van Samang

Claudine
0 reactie(s)

Tekst Claudine De Wilde © Titelfoto Hoeilander.be (Flickr)

Het officiële lied voor de Vlaamse Feestdag van dit jaar, werd in opdracht van VRT gemaakt door Stang Van Samang. Hij zal de single ‘Feest’ voor het eerst live brengen tijdens de 11 juliviering, het grote ‘Volksfeest’ op de Grote Markt in Antwerpen.

Met de hulp van zijn vrienden Jeroen Swinnen en Ronny Mosuse maakte de zanger dit liedje ‘Feest’ over het leven omarmen en samen feesten tot de in vroege uurtjes. Deze zomer staan weer honderden straatfeesten en de festivals in heel Vlaanderen geprogrammeerd. En met dit lied wil de artiest iets aan de festiviteiten toevoegen:  Een simpele melodie en een makkelijke tekst om allemaal luid mee te brullen.
Na Willy Sommers, Wim Soutaer,  Raymond van het Groenewoud , Jérémie Vrielynck en Sali Haidara gaat de eer dit jaar naar Stan Van Samang.  

Lochristi koos na Jarvin en Erline Van Hijfte voor Chris Corn als lokale podiumgast. Dinsdag 11 juli om 19u30 in het park achter de Sint-Niklaaskerk pakt hij uit met een soloconcert uitsluitend Nederlandstalige nummers. Allen daarheen !