Gratis GESTREMDE MELK

Jean Marie
2 reactie(s)
Gratis GESTREMDE MELK

© Pava

Evarist Ganzelever is het idee wel genegen dat weinigen zijn gedichten echt begrijpen, waardoor hij zich op poëtisch vlak vaak een outcast voelt. Karamelverzen en goed articuleren zijn nu eenmaal niet zijn ding. Maar hij draagt die consequentie als was het een ereteken.

In GESTREMDE MELK, een gelegenheidsuitgave naar aanleiding van deze poëzieweek, loodst Evarist zijn lezers doorheen zijn geslachtelijk leven, een leven dat het zijne maar ook dat van anderen kan zijn. Van een pril ontluiken tot zijn fin de siècle.

‘Alle getuigenissen zijn de vrucht van mijn interpretatie en het combineren van bestaande gebeurtenissen. Het is een soort ondeugend testament geworden dat niet stopt bij dichterlijke metaforen’, aldus Evarist.

In zijn inmiddels achtste uitgave laat hij ons zien waar en hoe zijn gedichten ontstaan, wat de voedingsbodem is. En die ruwe vorm is dikwijls niet meer dan toogpraat, of ervaringen die allemans deel zijn, maar gewoonlijk binnen de beslotenheid van de gedachten blijven.

Vettige scheet

Evarist is zich bewust van het korte oponthoud op aarde, laat daarom zijn literaire kwijl stollen op het papier, opdat het een mensenleven overschrijdend gegeven mag worden.

‘Eén keer je benen strekken en de wereld gaat open. Nog een keer en deze gaat weer dicht. Tussen het ene en het andere een vettige scheet, wat dan heet geleefd te hebben. Er is amper de tijd om je schoenen aan te trekken, laat staan je broek af te steken.’

Confronterende lectuur dus!

Lochristinaar verloot 3 exemplaren van dit kleinood onder haar lezers en dit in alle discretie!

Mailen naar info@lochristinaar.com Voor hen die naast de prijzen grepen, maar toch een onweerstaanbare goesting hebben deze uitgave te verslinden:

GESTREMDE MELK

Deze inhoud is voorafgaandelijk getest op laboratoriummuizen

+12 jaar

Gewicht: 20 gr.

Aantal bladzijden: 42, waarvan 35 bedrukt met ontucht.

Prijs 5 euro, inclusief bezorgkosten wanneer binnen de (natte) driehoek Durme, Schelde en Moervaart. Contact: evarist.ganzelever@gmail.com