Win 2 vrijkaarten voor Comedy Night op Zaffelaarse Belevenissen

Bennie
1 reactie(s)
Zaffelaarse belevenissen 2019

© Tekst Bennie Vanderpiete - foto Filip Naudts

Binnenkort zijn er terug de “Zaffelaarse belevenissen”. Op vrijdagavond treedt Veerle Malschaert op tijdens de traditionele Comedy Night. Lochristinaar mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven.

Veerle Malschaert

Nog twee weken en het is terug 4 dagen feest in Zaffelare met de “Zaffelaarse belevenissen”.

We starten dit jaar op vrijdagavond 16 augustus om 20 uur met de Gentse stand up comédienne Veerle Malschaert. Sinds vorig jaar programmeren we op onze Comedy Night slechts één artiest. Dit jaar is dat voor het eerst een vrouw ” aldus organisator Thierry Van Hecke.

Veerle Malschaert is een 44-jarige actrice die u vermoedelijk wel kent van haar rollen in diverse tv-series, o.m. “Carla” in “Flikken”. In een zotte vlaag nam ze in 2006 deel aan de Comedy Casino Cup (Canvas). Ze werd prompt verkozen als 1 van de 5 finalisten. Ondertussen heeft ze al 5 succesvolle onewomanshows op haar naam staan, waarvan sommige zelfs op DVD uitgebracht werden. Op de Zaffelaarse Belevenissen zal ze een comedyset brengen met het beste uit die zaalshows.

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij Skoebidoe aan 10 euro, de avond zelf betaal je 12 euro aan de kassa.”

Vrijkaarten

Lochristinaar mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven aan zijn lezers.
Wat u hiervoor moet doen? U stuurt vandaag of uiterlijk morgen zaterdag (we klokken af om middernacht) een mailtje naar info@lochristinaar.com met het antwoord op de vraag: “Welke stand up comédien trad in 2018 op tijdens de Zaffelaarse belevenissen”. Vergeet zeker niet ook uw naam en uw adres te vermelden.
Uit de correcte antwoorden zal een onschuldige hand 5 winnaars trekken die elk 2 vrijkaarten winnen. Zij worden door ons per mail verwittigd. Wij delen aan de organisatie de 5 namen en hun adres mee, en de winnaars kunnen dan gratis binnen en genieten van een avondje steengoede comedy.

De Comedy Night vindt plaats in de grote feesttent in Zaffelare, op vrijdag 16 augustus, en begint om 20 uur. Kaarten zijn nog in voorverkoop te verkrijgen bij Skoebidoe aan 10 euro, de avond zelf betaal je 12 euro aan de kassa. Reserveren kan ook via info@zaffelaarsebelevenissen.be , of telefonisch Thierry Van Hecke op 09 355 68 80.

Het volledige programma van de Zaffelaarse belevenissen kan u nalezen in een eerder artikel dat we publiceerden: https://www.lochristinaar.com/nieuws/jelle-cleymans-en-tal-van-toppers-op-affiche-zaffelaarse-belevenissen
Het belooft weer een dolle vierdaagse te worden en uiteraard mag u een verslag verwachten op Lochristinaar.com, de blog die de vinger aan de Lootse pols houdt.

Als voorproefje hier alvast een stukje de show “Soldier of Love” van Veerle Malschaert. Daarin vertelt ze wanneer mannen weglopen bij hun vrouw.

(Foto's ter beschikking gesteld Veerle Malschaerts)