Nog vlug bestellen bij BOX4YOU, de minionderneming van EDUGO!

Bennie
2 reactie(s)
BOX4YOU - © BOX4YOU

© BOX4YOU

Ook dit jaar geven de leerlingen van het 7de specialisatiejaar van EDUGO Lochristi blijk van hun ondernemerstalent met de minionderneming BOX4YOU. En de opbrengst gaat terug naar een goed doel.

Een zaak opstarten? Niet eenvoudig in een schooljaar dat gebukt gaat onder de coronamaatregelen. Maar de 17 jongeren van het 7de specialisatiejaar Retailmanagement & Visual Merchandisng – allen tussen 18 en 20 jaar oud – bleven niet bij de pakken zitten. Met hun minionderneming BOX4YOU zetten ze volop in op de online verkoop van geschenkboxen.

Bij die 17 ook een aantal leerlingen uit onze gemeente: Paulien Spitaels is, samen Jordy Coupé, de gedelegeerd bestuurder. Marie De Cleene is administratief medewerkster terwijl Shelly De Roose zich bekommert om de financiën. Odossa Edebiri en Fitori Aljimi zijn dan weer als algemeen medewerker actief.

In het aanbod van BOX4YOU een aperobox, een bakbox en een verwenbox. Bij de aperobox kan u kiezen tussen een alcoholische of non-alcoholische versie. Voor 12,50 euro krijgt u naast enkel drankjes ook nog iets om te knabbelen: een zakje nootjes, cheetos chips en toastjes met een heerlijk potje bruschetta.

Voor de lekkerbekken is er de rijkelijk gevulde bakbox met niet enkel bloem en suiker, maar ook steekvormpjes, een tablet melkchocolade, suikerpasta, bakpoeder, marshmallows en vormpjes voor uw muffins. En voor wie eens lekker wil ontspannen is er de beautybox met o.m. badzout, handcrème, een heerlijke geurkaars, badparels en zoveel meer.  De bakbox en beautybox zijn te verkrijgen voor de democratische prijs van 14 euro/box.

Alle boxen worden aangeboden in een geschenkverpakking, ideaal voor wie nog een vriend, kennis of familielid wil verrassen met een laat nieuwjaarsgeschenkje, of gewoon vrouwlief eens wil verwennen. 

Bestellen kan via de website van de BOX4YOU ( BOX4YOU - welkom (weebly.com), de betaling kan enkel via overschrijving. Pakketten dienen afgehaald op 25 januari. Bij de bestelling kan u opgeven op welk tijdstip u het pakket wenst af te halen.  
Maar er is haast geboden want bestellen kan slechts tot en met zondag 17 januari.

De opbrengst van BOX4YOU schenken de jongeren dit jaar aan vzw Kompass. “De pleegbroer van Jonas De Smet, een van onze 17 minondernemers, verblijft in vzw Kompass. Die organisatie helpt mensen met een beperking op het vlak van wonen, werken en vrije tijd.
Vzw Kompass heeft nood aan middelen voor de aankoop van een akoestische stoel (die mensen in de leefgroep toelaat om zich even in alle rust af te zonderen) en een Veloplus. Dat is een fiets waar een rolstoel mee kan vervoerd worden. Zo kan de begeleider fietsen met een persoon in de rolstoel” geeft Paulien Spitaels nog mee.