Vandaag Twenty One Pilots – Sky Away

Evarist Ganzelever
1 reactie(s)

Tekst Evarist Ganzelever 

Afgelopen vrijdag bracht het Amerikaanse duo Twenty One Pilots hun nieuwe album ‘Shy Away’ uit. Elf tracks, waarvan de titeltrack de eerste single is.

Het Grammy Award-winnende duo scoorde in 2016 en 2017 wereldhits met 'Stressed Out' en 'Heathens'. Beide singles werden op veel radiostations zowat grijs gedraaid en stonden wekenlang hoog in de hitlijsten. Wat zorgde voor een doorbraak bij het brede publiek en een prominente aanwezigheid op de grotere festivals. Het was drie jaar wachten op de nieuwe van dit duo uit Columbus, Ohio.

De nummers, die grotendeels zijn geschreven en geproduceerd in hun homestudio, dragen de sporen van hetgeen we met z'n allen het afgelopen jaar hebben gevoeld: angst, verveling, twijfel en eenzaamheid. Het resultaat is een verzameling songs die door tegenslagen heen gaan en zich richten op wat het waard maakt om verder te gaan. Vermelden we nog dat hun nieuwste worp er samen is met hun allereerste wereldwijde streaming-evenement 'Twenty One Pilots – Livestream Experience'. Enjoy!