BREAKING NEWS! Jonas Van de Steene naar Paralympics in Tokio!

Bennie
2 reactie(s)
Jonas Selectie OS 2020 -  Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

Zes Vlaamse G-wielrenners, aangesloten bij Parantee-Psylos en/of Cycling Vlaanderen, zijn geselecteerd voor de Paralympische Spelen in Tokyo. Onder hen ook Jonas Van de Steene uit Zaffelare.

De Paralympics werden, net als de Olympische Spelen, met een jaartje uitgesteld. Ze zullen nu van 24 augustus tot 5 september plaatsvinden in Tokio (Japan). Vanmiddag werden door het Belgian Paralympic Committee de selecties voor G-wielrennen en rolstoeltennis aangekondigd. Ewoud Vromant (Herzele), Tim Celen (Ham), Griet Hoet en pilote Anneleen Monsieur (Gent), Jonas Van de Steene (Zaffelare), Diederick Schelfhout (Erembodegem) en Laurence VandeVyver (Maldegem) mogen op de Paralympics in Tokio (Japan) hun sterke benen of armen etaleren. Ook toprolstoeltennisser Jef Vandorpe (Niel) is geselecteerd.

Zes Vlaamse G-wielrenners, aangesloten bij Parantee-Psylos en/of Cycling Vlaanderen, zijn geselecteerd voor de Paralympische Spelen in Tokyo. Onder hen ook Jonas Van de Steene uit Zaffelare.   De Paralympics werden, net als de Olympische Spelen, met een jaartje uitgesteld. Ze zullen nu van 24 augustus tot 5 september plaatsvinden in Tokio (Japan). Vanmiddag werden door het Belgian Paralympic Committee de selecties voor G-wielrennen en rolstoeltennis aangekondigd. Ewoud Vromant (Herzele), Tim Celen (Ham), Gr

Handbiker Jonas Van de Steene had het voorbije weekend geen geluk op het WK in Cascais (Portugal). In de tijdrit behaalde hij een 6de plaats, maar het verschil met de 4de plaats bedroeg slechts 8 seconden. De Belgische ploeg, met “de beer van Zaffelare”, behaalde ook een 6de plaats in de ploegaflossing (team relay). In de individuele wegrit werd Jonas aangereden met materiaalpech en een opgave tot gevolg. Toch was het zichtbaar dat hij naar zijn beste vorm toegroeit. Dat belooft voor Tokio!

(Foto's © Bennie Vanderpiete - Partantee-Psylos)