Sneukelwandeling OOOC Luein

Jean Marie
1 reactie(s)
Sneukelwandeling OOOC Luein

Tekst JMDB - Addiche Luien

OOOC LUEIN nodigt iedereen uit op de 3de  muzikale sneukelwandeling op 24 september 2021 in het koetshuis van het Kasteel van Beervelde, Toverstraat 6 tussen 17.30 en 20 uur.

Ook bij deze vernieuwde editie staat wandelen, sneukelen, muziek en gezelligheid centraal. Je wandelt een parcours van ongeveer 6 km langs rustige wegen, ook  toegankelijk voor rolstoel of buggy.

Sneukelen onderweg van aperitief tot dessert met mogelijkheid tot het aankopen van een drankje. Muziek ook van jong en plaatselijk talent met liveoptredens op de 6 stopplaatsen. Het moet gezellig worden op sfeervol aangeklede locaties.

De bevestigde muzikanten voor de sneukelwandeling zijn La Grange, een lokale coverband met een uiteenlopend repertoire, van Adele tot Elvis & Tina Turner.

Mees & Vrienden zijn 3 studenten van MuDa in Gent. Zij brengen instrumentale muziek (keyboard, viool & drum), accordionist Willem de Sutter en enkele zangeressen van het vrouwenkoor ‘Asseneeds Rampenensemble’ zijn er ook.

Na de wandeling houden ze de gezelligheid nog even vast in het Koetshuis van het Park en sluiten aan de eindstop af met een DJ.

Deelnemen kan na inschrijving via evenementen@luein.be en u betaalt 14 euro pp en 8.50 voor kinderen (5-12 jaar). Gratis voor wie jonger dan 5 is, maar dit wel vermelden bij inschrijving.

Inschrijven kan tot 20 september 2021. Uw inschrijving is definitief na het overschrijven van de totaalsom op rekeningnummer BE85 4450 5806 8106.

Wie ter plaatse inschrijft, kan dit enkel voor de wandeling, zonder sneukel, voor 5 euro per persoon.

Ze kozen voor een avondwandeling en een lamp en veiligheidshesje komen wellicht van pas.

De opbrengst gaat integraal naar de werking van Luein, dat al sinds 1973 opvang en ondersteuning aan minderjarige meisjes (leeftijd 12 - 18 jaar) en hun gezinscontext biedt.

Meer informatie? http://www.luein.be/index.php