De Lanterfant in Zaffelare

Bij ’t Groenselveld in Zaffelare (Oude Veldstraat 126) is er nu ook mogelijkheid voor glamping op ‘De Lanterfant’. Tussen de fruitbomen in de boomgaard staat nu een grote tent waar je kan logeren en genieten van het boerenleven in een biologische zelfpluktuin.

Het is de enige tent op het domein en ze staat mooi verscholen tussen het vele groen. De mogelijkheden, die de kampeerders (2 P) krijgen zijn heel divers. Je kan er groenten oogsten en klaarmaken in de buitenkeuken onder de open stal of je kan er BBQ’en. Ook 2 fietsen staan ter beschikking van de plattelandstoeristen. Elektriciteit is uiteraard ook voorzien. Voor de buitendouche is het wellicht nog te fris. Het toilet is een eco-versie.

Alle details vind je op de site https://www.tgroenselveld.be/kamperen/

Pieter-Jan en Marie runnen ’t Groenselveld en ‘t Blommeveld. Hij is zijn zesde seizoen gestart en Marie werkt sinds kort mee.

“De open stal met buitenkeuken biedt een mooi uitzicht op het veld, waar je seizoensgebonden groenten kunt oogsten voor een heerlijke maaltijd, misschien zelfs pizza’s in onze Ovun? Je kan er ook koffie en thee zetten. Thee kan je zelf maken met de kruiden die je in de kruidentuin kan vinden.

Heb je zin om een goed boek te lezen? Snuister dan rond in onze mini-bib. Of neem je eigen boek mee en vertoef in één van onze hangmatten op het veld tussen de bloemen, de zoemende bijtjes en de zingende vogels.”

Voor 1 nacht betaal je 110 euro en wie 2 keer blijft slapen is het 200 euro. Prijzen kunnen afwijken afhankelijk van het gekozen boekingsplatform (Natuurhuisje – https://www.natuurhuisje.be/ , Airbnb – https://www.natuurhuisje.be/ en Campspace – https://campspace.com/nl

Je kan ook boeken via info@tgroenselveld.be maar houd er rekening mee dat dit trager verloopt. Glamping blijft open tot 15 september 2024.

Ontbijt is niet inbegrepen. Een sober ontbijt kan je bestellen voor 10 euro/pp. Een cadeaubon behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn natuurlijk ook huisregels over roken, koken, afvalsortering..

De eerste toeristen kwamen gistrerenaan en het zijn Nederlanders uit Amsterdam. Ook dit weekend is de tent verhuurd.

Scroll naar boven