Geschenkenbeurs Oxfam in Zeveneken

Fair Trade op tafel? Of een leuk cadeautje? De lokale Oxfam wereldwinkel opent haar pop up op zaterdag 25 (10-18) en zondag 26 november 2023 (10-17) in de oude gemeenteschool Zeveneken, Hoekstraat 2.

Oxfam

“Maak je eindejaarsfeesten net dat tikkeltje warmer met fair trade op tafel. Samen met fotografe Lieve Blancquaert kneden we bekende Vlamingen tot Belgische culinaire klassiekers. Op het menu? Koninginnenhapje, kok au vin, café frappé en dame blanche. Oxfam pairt Coely, Pascale Naessens, Wim Lybaert en Gustaph telkens met een Oxfam Fair Trade-product en werkt het geheel af met een ludiek sausje. Als kers op de taart staat Lieve Blancquaert zelf ook voor de lens als bien cuit.”

Fair Trade is nog steeds een broodnodig topic waarbij er samenwerking is met de gemeente, die Fair Trade is al sinds enkele jaren.

Je kunt er allerlei producten vinden dei het eindejaar een extra touch geven. Het is weer wijnfestival bij Oxfam Wereldwinkels! Tussen 15 november en 31 december krijg je 15% korting bij aankoop van 2 dezelfde flessen feestwijnen uit de selectie op de affiche. Wie liever een biertje kiest? Geen probleem.

Wacht dus nog even voor je op koopjesjacht gaat, want de Oxfam Cadeaudagen komen er weer aan. Het is een unieke gelegenheid om met originele, faire geschenkjes te scoren.

Als het je niet past, dan kan je ook terecht in de winkel Dorp West 98E op dinsdag van 10 tot 12 – op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur en op zaterdag van 10 tot 12.

Meer info? https://www.facebook.com/OxfamWereldwinkelLochristi

 

 

Scroll naar boven