Nieuw jasje

We hadden al een nieuw webadres, www.lochristinaar.com, en nu zetten we die vernieuwing verder met een nieuwe look! Lo’s 4 is m.a.w. van look en naam veranderd!
Wij verwelkomen u dan ook met veel plezier op onze vernieuwde website.

Naast onze vertrouwde blogberichten vindt u vanaf vandaag ook nieuwsberichten en een agenda terug.
We hopen dat u snel uw weg vindt in onze nieuwe lay-out. Laat ons gerust weten wat u ervan denkt!

 

Lochristinaar en haar 5 partners

We stellen niet alleen graag onze vernieuwde website voor, maar ook de 5 partnersponsors die dit mede mogelijk maakten:

Belisol sponsort samen met Lotto een grote Belgische wielerploeg en reed mee in de Ronde van Frankrijk. Acties zoals glas voor 1 euro zetten dit bedrijf nog meer op de kaart. In Lochristi kan je hun kwaliteiten ontdekken bij een bezoek aan het strijkatelier en ook in de Graslaan 12 waren ze aan de slag. (www.belisol.be)  

De Lozen Boer is een begrip in Lochristi en ver daarbuiten. Menig koppel vierde er zijn huwelijksfeest of jubileum. Je kan er heerlijk lunchen en dineren en op zondag kan je in het pannenkoekenhuisje terecht voor heerlijke pannenkoeken! De familie Neyt baat al geruime tijd dit uniek concept uit. (www.lozenboer.be)

Euronics is de electrozaak van Wilfried van Schoote langs de Antwerpsesteenweg. Van wasmachine tot laptop, van strijkijzer tot HD,  je vindt het allemaal bij Euronics. Vroeger was deze zaak in het centrum van Beervelde gevestigd. Sinds enkele jaren vind je hen langs de N70. (www.electrocomputer.be)

Imalink helpt ondernemingen bij het uitbouwen van hun ICT-projecten en biedt intensieve ondersteuning in elke fase. Hun financial apps zijn een betrouwbare rapporteringstool en data voor tijdige en correcte BTW-aangiftes. Grote klanten zijn Belgacom, Arcelor en Volvo. (www.imalink.be)

Vindemia Wijnimport bestaat al 12 jaar en onderscheidt zich door een doordachte selectie van bekende en minder bekende wijnen uit diverse landen en streken. Wie op zoek is naar wijn uit onder meer  Italië, Frankrijk en  Zwitserland vindt hier zeker heerlijke en betaalbare wijnen. Het assortiment telt momenteel 300 wijnen. (www.vindemia.be)

Scroll naar boven