1.500 euro voor MOK

Jean Marie
0 reactie(s)
MOK 1.500 euro oudercomitié gemeenteschool Beervelde

Tekst - foto JMDB

De eerste schoolweek werd op de gemeenteschool in Beervelde afgesloten met een pyjama-avond voor de kinderen, een gezellige babbel voor hun ouders en de overhandiging van een cheque aan vzw MOK.

In de klassen vertelden de leerkrachten pyjama verhaaltjes en dat is jaarlijkse traditie geworden. Ondertussen konden ouders nader kennis maken of bijbabbelen na een lange vakantie.

pyjamaverhaaltjes school Beervelde

Om 18.30 uur kwamen ze allemaal naar de klas in pyjama en konden de leerlingen genieten van spannende verhalen met versnaperingen.

Het oudercomité organiseerde in de eindejaar periode 2018 een concert in de kerk van Beervelde met Free Souffriau en Miguel Wiels. Zie https://lochristinaar.com/nieuws/free-en-miguel-betoveren-beervelde-met-kerstconcert

De opbrengst van dit prachtevenement werd grotendeels geschonken aan vzw MOK uit Beervelde. Zie https://www.lochristinaar.com/nieuws/sociaal-woonproject-beervelde-met-mok - http://mokvzw.be/

Vrijdagavond ging het om een cheque van 1.500 euro maar eerder werd al geld geschonken aan de vzw zodat het totaalbedrag 4.000 euro is. Duidelijk geen spaarkas dit oudercomité dat voluit goede doelen ondersteunt.

Barbara Vanhauter oudercomitié gemeenteschool Beervelde

Voorzitter Barbara Vanhauter overhandigde de cheque aan Evelien die een paar enthousiaste inwoners had meegebracht. Het geld wordt besteed aan de afbetaling van het busje dat ze recent kochten waardoor de mobiliteit van de residenten flink werd verhoogd. Bij MOK kan je ook langsgaan in de soep- en koffiebar voor een hapje of een drankje al zijn de openingsuren beperkt.

overhandiging cheque Beervelde