4 Uren Run & Bike: Inschrijven kan vanaf nu!

Na een jaartje (verplichte) coronapauze is de 4 Uren Run & Bike er terug. Op zaterdag 13 november wordt er terug gelopen en gefietst. Inschrijven kan vanaf nu.  

Op zaterdag 13 november vindt – van 14 tot 18 uur – de 19de editie van de 4 Uren Run & Bike plaats. Ook deze keer wordt er gelopen en gefietst op de terreinen van Floréac, Beerveldsebaan 4, 9080 Lochristi. Het concept blijft behouden en de teams zullen terug – met steun van de sponsors – op sportieve wijze geld inzamelen voor de goede doelen.

4UrenRunBike2021-Inschrijven- © Bennie Vanderpiete

Zoals steeds wordt er gelopen en gefietst ten voordele van 11-11-11. Net als bij de 18de uitgave wordt terug een deel van de opbrengst geschonken aan een lokaal goed doel en dat is ook deze keer de vzw Luein.
Deelnemen kan vanaf 10 jaar. De loopploegen bestaan uit 5 volwassenen of 8 jongeren (t/m 14 jaar). Fietsploegen bestaan uit 5 deelnemers die op rollen fietsen.  

4UrenRunBike2021-Inschrijven- © Bennie Vanderpiete

Inschrijven kan vanaf… nu!

De voorbije dagen werd de website van de 4 Uren Run& Bike( https://4urenrun-bike.be/  ) aangepast en vanaf vandaag kan je inschrijven. Dankzij de ingenieuze inschrijvingsmodule kan de kapitein van een ploeg – zelfs als hij nog niet alle deelnemers voor een team heeft – beginnen met het online ingeven van een ploeg. Na de eerste (gedeeltelijke) inschrijving ontvangt die ploegkapitein een mail met een link.
Via die link kan hij/zij nadien zelf zijn/haar ploeg vervolledigen of wijzigen, en dit t/m donderdag 11 november. Op de website van de 4 Uren Run&Bike vindt u bovendien het reglement, sfeerbeelden van de voorbije jaren en heel wat leuke weetjes.
Sportievelingen die graag zouden deelnemen, maar geen ploeg vinden, kunnen een mailtje sturen (info@4urenrun-bike.be) en de organisatie zal dan het nodige doen.

4UrenRunBike2021-Inschrijven- © Bennie Vanderpiete

Randanimatie en social media

In 2019 zorgde de Youth Band van de harmonie “Willen is Kunnen” van Lochristi voor een muzikale verrassing voor de lopers.

“Dit jaar zal er nog meer randanimatie zijn” laat het organiserend team rond Dirk Everaert weten. “Maar wat het wordt, dat verklappen we nu nog niet. Ook wie het startschot zal geven houden we nog even geheim. We starten vandaag met onze promotiecampagne waarbij we 2 à 3 maal per week leuke nieuwtjes en weetjes zullen posten op onze sociale media (facebook https://www.facebook.com/4urenrunbike/  en Instagram 4 Uren Run & Bike). We geven vandaag de aftrap met een filmpje met Red Flame Elena Dhont.”

Coronamaatregelen

Er is op 13 november geen Covid-certificaat vereist en er is ook geen mondmaskerplicht voor deelnemers en bezoekers. De organisatie had alvast een eerste overleg met de veiligheidscel van Lochristi m.b.t. de coronamaatregelen en zal het nodige doen opdat dit evenement veilig kan verlopen.

4UrenRunBike2021-Inschrijven- © Bennie Vanderpiete

Kunst voor het goede doel

Kunstenares Griet Vangampelaere uit Lochristi schonk aan de 4 Uren Run&Bike een unieke triptiek van etsen om te veilen. Deze drie etsen zijn ingekaderd en van een passe-partout voorzien. De 3 kunstwerken worden samen geveild voor het goede doel. Bieden kan per mail (info@4UrenRunBike.com) tot en met 12 november, of tijdens de 4 Uren Run&Bike op 13 november. Het werk is momenteel tentoongesteld aan het raam van de woning Bosdreef 104, 9080 Lochristi. Het startbod bedraagt 50 euro.

En nu…inschrijven maar!

4UrenRunBike2021-Inschrijven - © Lasse Behnke + Obe Vermeulen

 

Scroll naar boven