45ste Lodejofeesten: Quiz, Ballenbadfuif, Comedy Night en levende kicker!

Geheel volgens de traditie organiseert jeugdhuis Lodejo rond 1 mei terug zijn Lodejofeesten. Ondertussen al voor de 45ste keer. Niet meer met grootschalige evenementen zoals destijds Donna’s Dansfolies of de Q-Music party maar met kleinschaligere activiteiten in en rond het jeugdhuis. Dit jaar – en dat is dan wel anders – gespreid over twee weekends.

Lodejoquiz en 90’s afterparty

De 45ste editie van de Lodejofeesten opent op zaterdagavond 23 april om 20hr00 met een quiz.
Ploegen dienen te bestaan uit 4 personen en kunnen zich tot 20 april aanmelden. Een mailtje sturen met alle nodige gegevens (Ploegnaam en deelnemers) naar Kenneth@lodejo.be volstaat hiervoor. Er kunnen maximaal 32 ploegen deelnemen, vlug zijn is dus de boodschap. Deelnemen kost 16 Euro per ploeg maar niemand keert met lege handen huiswaarts.
Na de quiz is er dan nog een 90's afterparty waar men van een streekbiertje kan genieten en een dansje kan wagen.

Lodejofeesten 2016

Bazinga Ballenbadfuif op vrijdagavond 29 april

Op vrijdagavond 29 april is er dan de “Bazinga Ballenbadfuif”. Het lagere gedeelte binnen in de Lodejo zal volledig gevuld worden met maar liefst 50.000 ballen. Deuren gaan open om 21hr00. Tickets kunnen op voorhand verkregen worden bij de leden aan 5 Euro. De avond zelf betaal je 6 Euro aan de kassa.

Lodejofeesten 2016

Om al eens in de sfeer te komen vulden een aantal leden een oude badkuip met ballen. Het leverde een paar mooie beelden op.
Nadiem Sha is die avond de headliner maar ook jong talent zoals X Load en Diecie krijgen die avond hun kans achter de draaitafels.

Lodejofeesten 2016Comedy Night op zaterdagavond

Zaterdagavond 30 april is er dan de comedy-avond. Dit jaar op het podium: Gunther Lamoot, Dries Heyneman en Kamal. Het wordt vooral uitkijken naar die laatste. Kamal Kharmach woog 200 kilo toen hij in Humo’s Comedy Cup 2014 tweede werd. Hij slankte af naar 75 kilo en maakte in 2015 een opgemerkte passage in “De Slimste mens”. Kamal – in het dagelijkse leven assistent economie aan de Universiteit Antwerpen – put voor zijn observaties vooral inspiratie uit zijn ervaringen als jonge Vlaamse Marokkaan, sociaal werker, stadsbewoner en voormalige morbide obees. Hij kreeg ook een rol in Nic Balthazars nieuwste film over comedy en comedians “Say Something Funny” die later dit jaar in de zalen komt.

Zondag: levende kicker

Zondag 1 mei worden de Lodejofeesten dan afgesloten met een levende kicker voor de jeugdverenigingen. Aanmelden en omkleden kan vanaf 13 uur. Een uurtje later – 14 uur – start het tornooi. Ploegen dienen samengesteld uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers. De ploegen van niet-leden betalen 15 euro/ploeg en de ploegen van leden hoeven slechts 10 euro bij te dragen.
Ook hier kan je op voorhand inschrijven door een mailtje te sturen naar koen@lodejo.be met vermelding van ploegnaam, spelers en kapitein (contactpersoon)!
Voor de supporters voorziet men een aangename tribune met bediening op maat!

Lochristinaar.com zal zich tussen al dat jonge geweld mengen en zorgen voor een verslag en voldoende beeldmateriaal. Veel plezier!

(Foto’s © Bennie Vanderpiete, Lodejo en Facebook Kamal)

 

Scroll naar boven