50.000ste prik voor Elke uit Beervelde

Vandaag werd even na 14 uur in het vaccinatiecentrum in Wachtebeke de 50.000ste vaccinatie gezet. Elke Smits uit Beervelde kreeg die Pfizerprik. Na een ongeval kwam ze op krukken naar het centrum.

Elke (33) is kleuterleidster in Leefschool Eikenkring (GO!) in Zeveneken waar ze een groep mee begeleidt. Ze kreeg applaus van de medewerkers van het vaccinatiecentrum en werd in de bloemetjes gezet met een mooi boeket . Deze namiddag had ze nog oudercontact. Het voelt voor haar al een geruststelling waarbij binnenkort ook geen vragen meer moeten gesteld worden over hoe om te gaan met anderen.

50.000ste Prik - © Bennie Vanderpiete

Deze morgen werden ook alle medewerkers getrakteerd op koffiekoeken en op het einde van de shift kunnen ze nog genieten van een stukje taart.

In Wachtebeke zijn er 379 medewerkers geregistreerd waarvan 280 vrijwilligers. Ook achter de schermen wordt veel werk verzet. Om al die afspraken te bevestigen en om mensen met vragen te woord te staan, zijn intussen 8 calltakers fulltime bezig, aangevuld met 8 vrijwilligers. Sinds de start tot begin deze maand ontvingen zij al meer dan 50.000 telefoontjes.

Meer info? https://www.eerstelijnszone.be/eerstelijnszone-scheldekracht

50.000ste Prik - © Bennie Vanderpiete

50.000ste Prik - © Bennie Vanderpiete

50.000ste Prik - © Bennie Vanderpiete

 

Scroll naar boven