Afhaal voor Kerst en Nieuw

Kerst en Nieuwjaar zullen dit jaar totaal anders zijn. Dat is maar één keer zo, al beseffen we dat het al heel lang en ook veel te lang duurt. 2021 wenkt en een gastronomische verwennerij is nooit te versmaden. De Lozen Boer heeft voor Kerst en de start van 2021 een heerlijke take away en wijn.

Maak het thuis extra gezellig en zoek samen de buitenlucht voor een fikse wandeling. Een mooi gedekte tafel, kerstdecoratie, kaarsjes en prachtborden en glazen. Voor het lekkers op je bord zorgen zij met plezier! Bestel een heerlijk menu of onze à la carte gerechten en geniet zonder zorgen.

Bestellen kan via www.delozenboer.be/take-away

Voor Kerst is er een 5-gangenmenu (70 euro pp) maar er zijn ook ‘à la carte’ gerechten. Afhalen kan zowel voor Kerstavond (14.30-17.30) en voor Kerstdag tussen 10 en 12. Bestellen moet uiterlijk dinsdag 22 december.

Bij Oud en Nieuw kost het 5-gangenmenu 75 euro en is er ook ‘à la carte’. Afhalen kan voor Oudejaar van 13.30 tot 17 uur en op Nieuwjaarsdag van 10 tot 12. Bestellen kan tot uiterlijk 29 december.

Wijn wordt soms beter met de jaren. Wil je wijn kopen voor de feestdagen? Ze  verkopen de komende 2 zaterdagen (12 en 19/12 van 10 tot 16 uur) wijn uit alle prijsklassen in hun pop-up wijnkelder in Zaffelare, Kerkstraat 24. Nicolas is de wijnadviseur met dienst en geeft met plezier persoonlijk advies.

Scroll naar boven