Andere aanpak bij De Lozen Boer

Jean Marie
0 reactie(s)
Andere aanpak bij De Lozen Boer

Tekst JMDB -Foto JMDB/DLB

Geen trouwfeesten en grote events maar De Lozen Boer zit niet stil en neemt nieuwe initiatieven.

Het restaurant is open op maandag - dinsdag - donderdag en zondagmiddag maar op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18 uur ben je welkom in de pop up brasserie.

Je kan in het weekend ook nog relaxen aan hun villa met zwembad. Het is ideaal om er eens uit te zijn met zijn tweetjes, of met je bubbel. Zij zorgen voor een hapje en drankje. Overnachting en ontbijt voor 2, ook met je bubbelvrienden, vanaf 1 oktober  referentiecijfer 'nauw contact' genoemd. Dan wordt het versoepeld. Ook events en feesten mogen dan weer onder strikte voorwaarden maar dansen niet.

De Cottage

Het pannenkoekenhuisje krijgt een nieuwe invulling en een nieuwe naam, De Cottage. Je kunt er wel nog steeds terecht voor een heerlijk ontbijt, elke eerste zondag van de maand.

Daarnaast kun je De Cottage huren voor leuke privé events, zoals een lente- of communiefeest, verjaardagsfeestjes, ..

Ze bieden verschillende formules aan zoals kinderfeest met eigen thema, pannenkoekennamiddag, afternoon tea, luxe ontbijt. Mogelijk vanaf 15 personen.

Verras je kind met een exclusief themafeest in hun cottage. Zij zorgen voor de magie en jij geniet zorgeloos mee van het feest. Privéfeest vanaf 8 kinderen (tot 12 jaar) op woensdag, zaterdag of zondag van 14 tot 17 uur met keuze uit verschillende thema’s. Het Lozen Boet team zorgt voor feestelijke aankleding volgens thema, drankjes en lekkernijen met eventueel ook springkasteel, kinderanimatie, nanny en vervoer van en naar huis.