Begonia wordt Bloom hotel

Jean Marie
1 reactie(s)
Bloom hotel Lochristi

© Tekst Jean Marie - Titelfoto Bennie

De werken vorderen snel en naderen stilaan de afwerking. Bloomhotel opent na nieuwjaar de deuren en draait nu al even proef. De make over van Hotel Begonia telt 12 kamers. Op het gelijkvloers zijn er kantoorruimtes en een ontbijthoek. We gingen alvast al een kijkje nemen.

Bloom betekent bloei en bloeien. Zo is meteen de link gelegd met de gemeente. Het zijn 9 ‘double’ geworden, 2 single-kamers en een familyroom (4 personen) geworden. Het hotel is in principe alleen online te boeken via de site www.bloomhotel.be en betalen doe je met een creditcard.

Het is heel modern en eigentijds ingericht en in de inkom vind je binnenkort ook de zelf check in voor wie nog niet alles via internet heeft ingevuld. Binnenkort zal er via www.booking.com kunnen  worden gereserveerd. Duurzame materialen en bedden van Sleeplife geven het een extra.

Het is een business hotel met ontbijtmogelijkheid in buffetvorm vanaf 7 uur. Het hotel is eigentijds, warm en modern ingericht. ’s Middags en ’s avonds verwijst men de gasten graag naar de vele mogelijkheden vlakbij, ook op sportief vlak.

Een dubbele kamer zonder ontbijt zal 95 euro kosten. Een ontbijtprijs is nog niet definitief vastgelegd maar zal 10 tot 15 euro kosten.

Nog drukke werkzaamheden en vooral het gelijkvloers moet nog worden aangepakt om ook daar richting ingebruikneming te gaan. Zo hebben Lieselot en Dieter (Lo-Immo) ervoor gezorgd dat er 12 nieuwe hotelkamers zijn in Lochristi.

In september 2018 stond het hotel te koop en dit kan je hier nog eens lezen -https://www.lochristinaar.com/nieuws/hotel-restaurant-b-voorheen-begonia...