BREAKING NEWS: toch nog VROB Large met Chris Corn en Biezebaaze

Bennie
0 reactie(s)
VROB Large - © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

VROB Large mag nu toch nog enkele optredens plannen. Zo kunnen ze in stijl afsluiten met concerten van Chris Corn en Biezebaaze. Snel plaatsjes reserveren is de boodschap.

Toch toestemming voor optredens

Het team van VROB plande een erg mooie VROB Large tijdens de kerst- en eindejaarsperiode.  
2 weken radio vanuit het Speurdonkhof met terug een hele rits optredens van lokale bands en muzikanten. De affiche oogde erg mooi. En toen was er - net voor het kerstverlof - het overlegcomité dat vrijwel alle activiteiten binnen verbood tot eind januari. Alle geplande optredens van VROB  Large werden geschrapt, er zou enkel radio gemaakt worden.

VROB Large - © Bennie Vanderpiete

Maatregelen teruggeschroefd

De cultuursector was woedend over de nieuwe maatregelen, stapte naar de Raad van State en kreeg gelijk. De beslissingen i.v.m. cultuur werden teruggeschroefd en daardoor kon de gemeente Lochristi nu toch toestemming geven om in het Speurdonkhof 5Busstraat 11, Zaffelare) nog enkele optredens te organiseren.

2 optredens, slechts 50 plaatsen

En zo kan VROB Large toch nog in stijl - en met live muziek - afsluiten.
Zaterdag 8 januari is het de beurt aan Christophe Versaevel, alias Chris Corn. Hij zal alleen optreden en brengt het repertoire dat we van hem gewend zijn: de betere luister- en sfeermuziek.
Een mooie afsluiter is er op zondag 9 januari met Biezebaaze. De band rond frontman Kurt Burgelman maakte onlangs een doorstart met Wim Bartholomeus en Peter De Bosschere, 2 nieuwe bandleden. Peter De Bosschere kent u als drummer van Walis, één van de 2 bands met Chris Corn als zanger. Biezebaaze bracht in aanloop naar de kerstperiode een nieuwe single uit. “Ne zoalige kerstdag” is op spotify te beluisteren en later dit jaar wil de band uitpakken met een nieuw album. CD.

VROB Large - © Bennie Vanderpiete

Plaatsje reserveren

De optredens beginnen om 19.30 uur en wie graag komt kijken, moet vooraf een plaatsje reserveren. Snel zijn is de boodschap, want het aantal toeschouwers wordt tot 50 personen beperkt. Reservaties blijven geldig tot een kwartier voor aanvang. Wie dan nog niet aanwezig is, riskeert zijn plekje te verliezen. Reserveren kan per mail (info@vrob.be).

VROB is ondertussen ook te beluisteren tot zondagavond 9 januari op de vertrouwde frequentie 97,2 MHZ of online (www.vrob.be).