Catalpa Sport nieuwe sportieve partner

Jean Marie
0 reactie(s)
Catalpa Sport

Lochristinaar heeft er een nieuwe partnersponsor bij, Catalpa Sport. We hadden een gesprek met Jeroen Massoels, één van de twee zaakvoerders. De uitbating werd overgenomen op 1 september 2013.

Je vindt de sportclub aan de Kon. Albertlaan 2C in het centrum van Lochristi.

Jeroen Massoels: “ Onze doelstellingen zijn om de grootste sportclub van Lochristi verder uit te bouwen. We staan bekend voor een persoonlijke, familiale sfeer, waar clubgevoel en sportbeleving belangrijke waarden zijn. Dit willen we voortaan verder benadrukken met toernooien, thema-avonden, live sportuitzendingen in de bar en vele andere evenementen.

Het clubgevoel willen we verder versterken door de samenwerking met andere sportclubs uit te bouwen en eventueel zelf teams in bepaalde sporttakken op te starten die deelnemen aan wedstrijden.

We bieden momenteel volgende sporten aan: squash, tennis, badminton en tafeltennis, allemaal indoor.

Catalpa SportIn de fitnesszaal staan er momenteel 76 toestellen. Deze worden komend jaar vernieuwd en aangevuld met enkele nieuwe toestellen.

We bieden ook groepslessen aan en momenteel heb je de keuze tussen BBB, Zumba, Spinning en Yoga. Deze worden vanaf nu nog aangevuld met boksen en wellicht nog met Salsa.

De Catalpa Sport Bar zal opnieuw zijn deuren openen maar wanneer en op welke dagen staat nog niet vast. Vanaf maart, ten laatste in april zal er ook een kinesist haar praktijk opstarten binnen de muren van Catalpa. De diëtiste wordt die periode ook verwacht maar staat nog niet helemaal vast.

Verder staat Catalpa ook ter beschikking voor het organiseren van events zoals teambuilding, verjaardagsfeesten, fuiven en zo meer.“

We wensen de nieuwe zaakvoerders alle succes toe en wie ‘goede’ voornemens in 2014 in resultaten wil omzetten, heeft alvast veel keuzemogelijkheden bij Catalpa.

Meer informatie: www.catalpa-sport.be - ook via facebook!.

Catalpa SportCatalpa Sport