Circus Bavaria komt

Jean Marie
0 reactie(s)
Circus Bavaria komt

Het circus bestaat 31 jaar en komt nu voor de eerste keer naar Lochristi. Ze komen uit het Meetjesland en Bartel De Vrind (76) is blijkbaar de oudste actieve circusdirecteur in Vlaanderen.

De tenten worden opgeslagen aan de Fazantenstraat waar van zondag 1 tot en met 8 april dagelijks een voorstelling wordt gegeven om 15 uur. Op beide zondagen is er een extra show om 11 uur en zaterdagavond 7 april om 18 uur een speciale familievoorstelling.

Je betaalt 9.50 euro en de kassa gaat 45’ voor aanvang open. Er is dressuur met paarden en lama's tegelijk in de piste. Kleindochter Ramona presenteert magic met kleine dieren, maar we zien haar ook aan de trapeze zwieren en in de piste draait ze haar wervelende hula-hoops. Nog meer dressuur met de ganzenparade van Marcello. Lachen ook met Pipi Langkous en haar paard.

Spanning ook met de Lion Musketeer, balanceerkunst met sabels en degens op grote hoogte. Clown Pajazzo komt met reprises en Beatrice de Choussa vertoont haar kunsten op de strakke draad. Ramona zorgt voor een vurig slot.

De show duurt 2 x 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.Reserveren aanbevolen voor de logeplaatsen op het nummer 0498 30 19 00 tussen 10 en 12.30 uur. Kortingen voor groepen, verjaardagsfeestjes etc.

Kortingsbon op internet www.circusbavaria.be