Classic Hits Party op 5 juni met Hammertime

Feestje bouwen en zo de kinderen van GBS Lochristi steunen? Het kan op zondag 5 juni op de Classic Hits Party.

Na 2 coronajaren kunnen de kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten van GBS Lochristi zich terug verheugen over een volwaardig schoolfeest. Geen online schoolfeest maar terug heel wat live optredens en veel plezier op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool. Met – en dat is ondertussen ook al een traditie – op Pinksterzondag (5 juni 2022) de Classic Hits Party als afsluiter.

Het oudercomité wist dit jaar de uitstekende coverband Hammertime te strikken voor een spetterend optreden. De groep  – met o.m. drummer Jo Van Snick – zal voor veel inwoners van Lochristi geen onbekende zijn na hun optredens op de Gentse Feesten en hun passage op Hoeksken Meivelling in 2018. Hammertime neemt je mee terug in de tijd naar 's werelds bekendste hits van de 90’s! Handjes in de lucht en meezingen met die hitmachine!
Na het optreden zorgt DJ Kurt tot in de vroege uurtjes voor dansmuziek met heel wat hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. En omdat je van uit de bol gaan ook honger krijgt, is er ’s nachts ook een snack vanop de BBQ te verkrijgen.

 © OC GBS Lochristi

Kaarten kosten in voorverkoop 8 euro en zijn te verkrijgen bij AD Delhaize, Sleeplife, Slagerij Stefan De Clercq en de Standaard Boekhandel. De avond zelf betaalt u aan de kassa 10 euro. Deuren openen om 20 uur en een uurtje later begint het feestje in de tent op de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool Lochristi in de Schoolstraat.

Hier alvast een voorproefje van wat u mag verwachten van Hammertime.

 

 

(Afbeeldingen en foto's ter beschikking gesteld door OC GBS Lochristi)

 

Scroll naar boven