Cosmeticabedrijf Body & Bess is verhuisd

Annick
0 reactie(s)
Body Bess Lokeren

Tekst - Foto Annick Gentier

Body & Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat schoonheidsproducten maakt op basis van frambozenpitten, een restproduct dat wonderen doet voor de huid. Zaakvoerster Charlotte De Schepper - afkomstig uit Lochristi - vertelt dat het idee van haar vader Sam komt.

Charlotte De Schepper Body Bess

Het startte in 2013 en nu werd de voormalige Peugeot garage in de Weverslaan 25 te Lokeren omgetoverd tot opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten. Ook particulieren zijn er welkom.

Er is een hydro Sensitive lijn op basis van frambozenpitolie, uiterst geschikt voor het voeden, beschermen en herstellen van de huid. Werkt ook helend bij eczema, psoriasis en als nabehandeling bij chemotherapie en bestraling.

En een Skin Control lijn op basis van rijstpoeder, heeft een hoog absorberend vermogen voor de gemengde en onzuivere huid en bovendien een indrukwekkend reinigende kracht.

Body Bess Lokeren

Alle producten zijn 100% Belgisch, niet getest op dieren, bevatten geen parabenen en hebben een hoge concentratie actief natuurlijke bestanddelen. Er is export naar o.a. Nederland, Scandinavië en Hong Kong. In Lochristi zijn deze producten in 3 handelszaken te koop.

Body & Bess, Weverslaan 25 9160 Lokeren zet de deuren (corona-proof) open op 3, 4 en 5 oktober 2020.

Alle info op www.bodyandbess.com Tf +32 9 340 43 95

Body Bess Lokeren frambozenpitolie