De Chroniqueur: de terugblik van Evarist Ganzelever op augustus ‘22

Evarist Ganzelever verklankt op zijn onnavolgbare, maar maatschappijkritisch verantwoorde manier, enig kerktorennieuws en wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

Ook tijdens de zomervakantie fileert Evarist Ganzelever in zijn maandelijkse rubriek “De Chroniqueur” terug het lokale nieuws. Deze maand iets vroeger dan gewoonlijk maar daarom niet minder scherpzinnig. In deze bijdrage heeft hij het onder meer over de zeeblauwe polyesterbank (of is het een zwembad?)  aan het Fazantenhof, de ingekorte dodentocht en de vernieuwing van de fietspaden in de dorpskern door het Agentschap Wegen en Verkeer. Als reporter ter plaatse trok hij naar de stelplaats (“het tramkot”) voor de opendeurdag NOSTALBUS.

“De Chroniqueur” was vandaag te beluisteren in het programma “TBC” van Dirk Vanluchene op evenementenradio VROB. Ook morgen, zondag 21 augustus, kan u “De Chroniqueur” van Evarist nog eens horen. Dan, omstreeks 16 uur, terug bij VROB (97,2 MHz of www.vrob.be). Of u klikt op het pijltje van het geluidsfragment onder dit artikel.
 

 

Scroll naar boven