DE CHRONIQUEUR – Evarist Ganzelever blikt terug op de maand augustus

Bennie
0 reactie(s)
Chroniqueur Augustus21 © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

Evarist Ganzelever verklankt op zijn onnavolgbare, maar maatschappijkritisch verantwoorde manier, enig kerktorennieuws en wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

Tijd voor een nieuwe aflevering van “de Chroniqueur”. Evarist Ganzelever slalomt – zoals hij het zelf uitdrukt – ook deze keer door de afgelopen weken, wikkelt het oude nieuws in een vers papiertje en doet er nog een strik omheen.
De grootse tuinevenementen van Beervelde en Zeveneken doen hem mijmeren over zijn eigen moestuintje in Zaffelare. Daar hadden ze de voorbije weken niet alleen de nieuwe reuzen Manten en Kalle, maar ook hun jaarlijkse Belevenissen. Maar Evarist merkte ook het ambachtelijk weekend en Lodejardin op.
“De Chroniqueur” was vandaag te beluisteren in het programma “TBC” op evenementenradio VROB. Ook morgen, zondag 29 augustus, kan u “De Chroniqueur” van Evarist nog eens horen. Dan ook omstreeks 16 uur terug bij VROB (92,7 MHz of www.vrob.be). Of u klikt op het pijltje van het geluidsfragment onder dit artikel.