Dit weekend LoPlage – Locast met Jens en Dré

Dit weekend is er terug LoPlage. Inschrijven en deelnemen kan nog. Bram Leunis ging langs voor een podcast met Dré en Jens. Beluister hier de nieuwste Locast.

LoPlage op 2,3 en 4 augustus – deelnemen kan nog

Overmorgen start de 8ste editie van LoPlage. ’s Namiddags zijn er allerlei activiteiten voor mensen met een beperking. Vrijdagavond – en ook dat is nieuw – trekt men volop de kaart van de jeugd met een beerpong-wedstrijd.
Ongewijzigd blijft de recreatieve tornooiformule op zaterdag en zondag. De teams – minimum 5 personen met telkens minstens 1 dame op het speelveld – bekampen elkaar een hele dag lang in wedstrijdjes “strandvoetbal”, “beachvolleybal” en “petanque”. Deelnemen kan op 1 van beide – of op beide – dagen.

Momenteel zijn er 8 ploegen ingeschreven voor het tornooi op zaterdag en 6 voor de wedstrijddag op zondag. Teams die nog willen deelnemen kunnen zich nog inschrijven.

Dat kan via de website ( http://www.loplage.be/ ), per mail ( info@loplage.be ) of mits contactname met de nieuwe voorzitter Jens Bontinck ( 0472 45 41 30 ).

Zaterdagavond is er de traditionele barbecue. Het belooft een gezellige boel te worden met nu al een honderdtal inschrijvingen. Er zijn nog plaatsen voor dit eetfestijn. Inschrijven hiervoor kan ook nog steeds via de webstie, per mail of telefonisch. Geïnteresseerden voor de beerpongwedstrijd (telkens 2 meerderjarige personen) nemen best contact op met Dré Van Rysselberghe( 0485 37 39 66).  Alle info over LoPlage vind je ook in een eerder verschenen artikel ( https://www.lochristinaar.com/nieuws/loplage-nieuw-bestuur-en-frisse-ideeen-nu-inschrijven )

Locast met nieuw bestuur

LoPlage heeft sinds enige tijd ook een nieuw en verjongd bestuur. Zij zorgden voor een aantal frisse ideeën en vernieuwingen. Zo zal de opbrengst van LoPlage – voor het eerst – verdeeld worden over 2 goede doelen.  

Bram Leunis kwam in februari 2018 in Lochristi wonen en gaat regelmatig op pad met zijn micro om zo zijn nieuwe woonplaats te leren kennen. Van zijn gesprekjes met interessante praatgasten maakt hij dan leuke podcasts ( https://locast.be/ ). En die mag Lochristinaar.com delen. Deze keer ging hij langs bij het nieuwe bestuur van LoPlage en sprak met de voorzitter Jens Bontinck en secretaris Dré Van Rysselberghe.
Veel luisterplezier met de 9de Locast.

 

 

 

Scroll naar boven