Doorspoelen, dat mankement!

Er zijn beslist aangenamere artikels om lezen tijdens deze zomertijd, maar het is niet omdat we nu in vakantiemodus zitten dat Kafka dat ook is.

Je moet het maar eens vragen aan Lekdetect, die weten er alles van. Dit bedrijf met 25 jaar ervaring op de teller zag zowel bij particulieren als bedrijven het hele pakket aan mankementen voorbij marcheren. Lekken, geurhinder (om het zacht uit te drukken) en thermische onderbrekingen van kelder tot nok. Samen met een schat aan ervaring en uitgerust met de modernste apparatuur mag je er zeker van zijn dat je huis niet dient gesloopt te worden bij een interventie.

Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Bovendien kan je rekenen op een snelle inzetbaarheid, een troef die tegenwoordig niet evident is. Dat hun bezorgdheid niet ophoudt na detectie – de nazorg – is zeker een grote troef. Wanneer je kiest voor hun betaalbare totaaloplossing, en die gaat over het analyseren en repareren van het probleem plus het rapporteren voor de verzekering, mag je intussen in je hangmat blijven. Loodgieterswerk, plakwerk of vloeren opnieuw leggen, dit is Lekdetect.

Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Dus, wanneer je thuiskomt van de reis, de garagepoort open gooit en meteen spreekwoordelijke of letterlijk  nattigheid voelt, laat dit die mooie tijd die je net beleefde niet hypothekeren. Een telefoontje naar  0800 18 700  en het euvel is maar een oponthoud, alsof je even in de file stond nabij Lyon!

https://www.lekdetect.be/contact

Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Scroll naar boven