Fietszoektochtje

Jean Marie
0 reactie(s)
Fietszoektochtje

Ook dit jaar kan je deelnemen aan de fietszoektocht van Natuurpunt dat je doorheen de Moervaart- en Zuidledevallei brengt.

“We rijden dwars door het domein Puyenbroeck en wij kijken onze ogen uit naar de grote veranderingen die plaatsvonden in het domein. We volgen de oevers van de Zuidlede en genieten volop van de natuur. Langs landelijke wegen doen we ook het Verloren bos aan met zijn kasteel.”

Je gaat op zoek naar antwoorden op 20 vragen en zoekt de plaats waar de 10 foto’s genomen werden. Het traject van de fietszoektocht is een lus. Zo kan je op diverse plaatsen instappen. Je peddelt ongeveer 35 km af.

Neem ook vrienden mee en in groep is het altijd plezant en vele ogen zien meer dan twee. Dit jaar kan je extra punten verdienen door te zoeken naar de betonnen ganzen die her en der in de voortuin zijn neergezet.

Een folder kost 5 euro, je kan die verkrijgen op diverse verkooppunten in de gemeenten Lochristi, Wachtebeke, Moerbeke-Waas en Stekene. De adressen waar je de folder kan kopen, staan op onze website www.heidebos.be/fietszoektocht . Je kan de folder ook via diezelfde webpagina bestellen.