Flanders Horse Event Beervelde

Jean Marie
0 reactie(s)
Flanders Horse Event 2018 Beervelde

© JMDB

Van 1 tot 5 augustus 2018 gaat op de stoeterij d’Heyboght in Beervelde meer dan een internationale jumping door. Elk jaar is dit een 5-daags topevent voor paardenliefhebbers die van heinde en ver richting d’Heyboght komen.

Deze internationale jumping met 15 tot 20.000 bezoekers verloopt ongedwongen in een groene omgeving met topruiters uit meer dan 20 landen, muziek, kinderanimatie, lekker eten en tal van leuke standen.

Er zijn 2 centrale activiteiten nl.de exclusieve Belgian Warmblood Foal Auction en de CSI jumping, die in de top 3 staat van de Belgische outdoor jumpings. Bezoekers, bedrijven, paardenfokkers en topsporters ontmoeten elkaar rondom dit gebeuren.

arrangement Flanders Horse Event Beervelde

Jouw bedrijf of jij kunt een VIP-tafel reserveren of een loge. Er is de Business en Riders Club maar ook de Family Day. De VIP-arrangementen voor 6 personen kosten 495 euro all in. Een loge start bij 1.980 euro.

Stoeterij DHeyboght Beervelde

Het begint al op woensdag en op zondag heb je natuurlijk de internationale jumping CSI3*. Hier starten ze met proeven op een hoogte van 1m30 tot en met de Grand Prix die over een hoogte wordt gereden van 1m50. In deze reeks komen zo’n 60-tal ruiters aan de start. Nieuw binnen deze categorie zijn de proeven CSIYH voor 6- en 7-jarigen.

De CSI2* wedstrijd is de ideale categorie om de eerste stappen te zetten in de internationale jumping sport. Er worden proeven gereden over een hoogte van 1m30 tot 1m40. Hierin starten zo’n 70-tal deelnemers van diverse leeftijden. Zowel junioren als senioren komen aan de start.

Flanders Horse Event CSI* CSI** CSI***

CSI1* is de ideale categorie voor paarden en ruiters die nog niet zo ervaren zijn. Meestal gaat de aandacht naar jonge of onervaren ruiters. Voor deze reeks hebben ze op woensdag, donderdag en zaterdag een proef op de agenda staan met een hoogte van 1m05 tot 1m20.

Toegang gratis - Parking betalend - Alle informatie vind je via http://flanders-horse-event.com/