Geen Tuindagen op 7, 8 en 9 mei

Bennie
0 reactie(s)
Tuindagen mei  © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

T.g.v. corona worden de Tuindagen, die zouden plaatsvinden op 7,8 en 9 mei, geannuleerd. De volgende editie is voorzien op 8, 9 en 10 oktober 2021.

De coronacijfers mogen dan wel gunstig evolueren, van een grote daling is er momenteel geen sprake. Ook de vaccinatiecampagne komt maar traag op gang doordat de levering van vaccins minder vlot verloopt dan verhoopt. En dus is de beslissing om geen Tuindagen te organiseren in mei, geen grote verrassing. In een persbericht liet graaf Renaud de Kerchove zonet weten:

Tuindagen mei  © Bennie Vanderpiete

“Wij hebben besloten in mei geen Tuindagen te organiseren. Gezien de evolutie van de cijfers zijn wij ervan overtuigd dat wij begin mei ofwel geen vergunning zullen krijgen, ofwel een vergunning met zoveel bijkomende verplichtingen dat het evenement de naam “Het Feest van de Tuin” niet waard zou zijn.

In deze omstandigheden hebben wij besloten de volgende editie van de Tuindagen van Beervelde, zoals altijd, op het tweede weekend van oktober te houden, namelijk op 8, 9 en 10 oktober 2021.”

Wij kijken er alvast naar uit. 

U mag zich – als alles loopt als gepland – wel verheugen op een tweede editie van “Summer in The Park”. Dat kon u hier eerder al lezen (klikken op volgende link naar ons artikel dat we publiceerden op 27 oktober 2021: https://www.lochristinaar.com/nieuws/summer-park-krijgt-vervolg-2021-tortigas-blijven-nog )  

(Foto's © Bennie Vanderpiete & Annick Gentier)