Hoorcentrum Norman ook van op afstand

Jean Marie
0 reactie(s)
Hoorcentrum Norman Lochristi

Foto Bennie Vanderpiete

We stellen u graag Hoorcentrum Norman voor. Het is een rasechte familiezaak - overgegaan van vader op zoon - en al 40 jaar dé referentie voor hoorzorg in Lochristi. Zoon Nicolas nam een aantal jaar geleden de fakkel over en bouwde de familiezaak uit tot een heuse audiologische praktijk, met meerdere vestigingen en 3 audiologen.

Nicolas Norman audioloog hoorcentrum Lochristi

Men kan bij Nicolas en zijn team terecht voor de oplossing van elk gehoorprobleem zoals mensen, die het moeilijk hebben met horen in groep, Tv-programma’s volgen of telefoongesprekken voeren. Ze krijgen een brede waaier aan klanten over de vloer. Ze bieden voor iedereen een oplossing op maat, helemaal aangepast aan individuele en specifieke noden.

Hoorcentrum Norman onderscheidt zich door de sterke nadruk op de beste service en dat trekken ze door in de hele dienstverlening. Niet alleen zijn ze 6 dagen op 7 voor u geopend; op donderdag kan u er terecht tot 20 uur. Er is een parking achter het centrum en de ingang daar is rolstoelvriendelijk. Bovendien gaan ze graag op huisbezoek bij mensen die moeilijk te been zijn of zich niet kunnen verplaatsen. Het gratis onderhoud van het hoorapparaat is uiteraard inbegrepen.

Ze begrijpen dat een hoorapparaat een aanpassing vergt en bieden daarom een gratis proefperiode aan. Tijdens deze periode wordt het hoorapparaat - indien nodig - meerdere keren afgesteld of kan men verschillende merken en soorten hoorapparaten uitproberen.

Nicolas Norman audioloog hoorcentrum Lochristi

Hulp van op afstand

In deze Coronatijden werkten ze een innovatief systeem uit om ook van op afstand mensen met gehoorproblemen te kunnen helpen. Omdat huisbezoeken en langs gaan in het hoorcentrum  momenteel geen optie zijn, gingen ze op zoek naar een manier om hun klanten toch te kunnen helpen. HomeCentrum Norman werd geboren.

Via audiologen uit Nederland konden ze gebruik maken van een doe-het-zelf gehoortest. Deze wordt (helemaal ontsmet) thuis bezorgd, met duidelijke instructies. Nicolas en zijn team bieden bovendien telefonisch bijstand tijdens het proces, als u dat wenst. Op basis van de testresultaten ontvangt men hoorapparaten op maat, die dan gratis uitgetest worden. Enkel bij 100% tevredenheid, wordt overgegaan tot de aankoop van het apparaat.

Meer informatie? https://www.audioloog.be/ - Hoorcentrum Norman - Dorp West 5 Lochristi – 09 355 96 16 of info@audioloog.be

Nicolas Norman audioloog hoorcentrum Lochristi